Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

05 July 2010

Mood Report


...Cerita Mula...

Aduiii... Ini hari kepala aku banyak pusing... Ada  pening lalat, ada pening kuda, ada pening kumbang. Ayoyo.. Tapi u all jangan nak pening bace blog aku yang sentiasa merapu ni. Today just nak STORY MORY pasal aku nak buat report... Banyak dowh... Aku dah tak tahu nak merapu apa dalam report tu.. Aku tak tahu nak mencarut apa lagi... Aku tak tahu lukis gambar apa.. Kalau ikut kan hati nak juga letak gambar aku yang tak berapa vogue ni.. ngeee...


Haha.. Selamat menyambut hari report untuk kawasan yang sewaktu dengannya... ngee.. Opss... Sorry pasal pic ni tak ada kena mengena dengan cerita... hahaha...  Chayok.. Chayok.. Chayok....

...Cerita Tamat...

13 comments:

peaNut said...

nmpk cam slim je prince kat dlm gmba tu la..hikhik

HairiAks said...

Haha..
bukan Prince mmg slim ke? ngee...
Pic sblm gemuk ek?

Lelaki Ini said...

merapu je lew ape pun!

HairiAks said...

lalaki.
hahaha..
btul2..
janji Prince Bahagia..

feedah said...

hairi...
sori pasal contoh report tu....
bukan cek tak nak bg... report tu pd mas... sy lupe nak transfer kat laptop... mas dh blek muar... tapi ni sy try mtk die send kat emel...
sori hairi... sy pon bz sgt... jgnlah merajuk... terase tau hang cakap macam tu...

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Hmm Buat jgn tak buat report tu walaupun penin ma. Kat sini semua budak latihan Industri dah menamatkan latihan mereka. Bila pensyarah dah dtg melawat apalagi enjoy la diorang.

bspotgurl said...

picture ni time nak gi kenduri yea? or maybe time hari raya?

mR.sYaH said...

lelaki mekayu terakhirlah tu... hahah..

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Buat jgn tak buat report tu ma..Hehe kat sini budak buat latihan praktikal bila Pensyarah dah dtg melawat relax la diorang.Report pun tiru2 report yang lama. hehe. macam2

HairiAks said...

Feadah..
X mrajuk pon..
cuma mkn ati je skit.. he3...

HairiAks said...

Swetie..
biasa lah tu..
bila lectre dtg smua happy..

HairiAks said...

bspotgurl
hahha..
mcm tau2 je pic time raye kan.. ngee..

HairiAks said...

Syah.. lelaki mlyu trakhir ek..ngee..
shy lah plak..