Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

14 July 2010

Belajar Dalam Badan Transformers

...Cerita Mula...

Yok... Ari ni mau cerita kuliah dekat bangunan E-Learning 4. Kalau U all nak tahu, Bilik E-Learning 4 merupakan bangunan baru kat UPSI. Kiranya aku lah orang pertama yang merasmikan bangunan ni. Memang cantik, memag tertarik, memang debom... Dipedekan cerita bentuk bangunan ni macam Tranfomers... Aku rasa macam belajar dalam badan tranformers. Badan bangunan dah ok, tapi dekat bahagian atas dia, nampak lucu.. Tapi ok lah, kemudahan dalam bilik lengkap dan selesa. ( Nanti aku tunjuk pic bangunan dekat u all ok)

Menjawab soalan cepumas dari Prof Madya aku.. Time ni aku kelas Research..

Soalan Pertama...Siapakah nama anda?
My name is Zuhairi.. Just call me Hairi or Prince...

No.2. Adakah Hairi Masih Single atau sudah berpunya?
Duh.. Aku malas nak jawab Soalan  ni sebenarnya.. Tapi aku jawab je lah... Ye, Sudah berpunya..

No.3 Apakah ciri-ciri wanita idaman Hairi?
Haha.. Masa ni aku tanya dengan Prof. Nak jawapan yang betul or tipu. Apa lagi kena sebijik dekat dia. Sebenarnya aku malas nak bagi tahu, sebab Ex Janda & Ex Sayang aku ada dalam class tu..  Takut dia terasa hati kan.. mmmmmm.. So, aku pon jawab je lah..

1.Baik hati
2. Tak cemburu buta..
3. Serasi seperti isi dan kuku...
4. Penyanyang...
 5. Cantik seperti bulan dan matahari

(banyak lagi yang aku bagi tau.. Tapi lupa Lah pulak)

No.4. Soalan terkhir sebelum keluar dari pintu.. Awek Hairi ada dalam class ni ke?
Haha.. Mmm.. Sentap aku mendengar soalan Prof ni, Kalau mengikut aras teksonomi bloom, yang ni aras sintesis kot... susah untuk dihuraikan. Aku just cakap no komen. Bila dia tak puas hati, dia tanya pulak dengan Ex janda & Ex Girlfriend aku. haha.. sah sah lah budak budak tu diam & senyum kambing je...

p/s-Aku pon rasa muskil kenapa isu ni tetiba je masuk dalam class.. Apa kaitan research dengan pasal aku single or berpunya.. ngee...

...Cerita Tamat...

9 comments:

@reltzsensei said...

alahai jelesnyer...i xde pon 1 kelas kt bangunan baru tu...i nyer sumer kt PC r...mmg best cam lim kok wing..tp jauh tahap gle..leh tido..ngeee...

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Transformers building...hmm seronok weh belajar dan bertambah semangatlah yer..Nampaknya Prof tu pun ok..jer..boleh berbual-bual begitu akrab sekali..

Ok soalan terakhir dari Prof Sweetie..

Bila Prince nak kahwin?...ha jawab jgn tak jawab.

HairiAks said...

Rel.. x pa.. sem dpn maybe u dpt kuliah dlm blik tu... dlm tu leh muat dkt 200 owang... mmg besar...

HairiAks said...

Wslm..
Prof Sweetie.. OMG.. soalan cpumas lagi... Hahaha.. Kalau dh sampai jodoh.. Prince kawin je lah... ngee...

Khairul Azmi said...

saje je la tu..nak uji kau..nak thu kau dah ade makwe blm...

Lelaki Ini said...

sdh brpunya?

peaNut said...

hurrmmmmm..dh leh d kategorikan as buaya ke lom ni prince???ahaha..jgn marah ye..peanut gurau je..hehehe

mR.sYaH said...

satu kelas lg.. nape lecturer tu berminat kr?? hahah..

Nur Hayaty said...

owh....dasyat lecturer kamu...siap tny soklan personal..hoho