Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

19 July 2010

Aku Nak Merajuk Sekejap....

...Cerita Mula...

Mmmm.. U all. Aku nak emo sekejap..
Aku nak marah puas puas.. aku nak nangis kuat kuat.. aku nak maki puas puas..
Aku benci dengan dia.. Aku marah dengan dia...
Aku tak suka dia..

(Aku yang dalam kesedihan)

Dari malam tadi aku pendam benda ni... Satu malam aku tak boleh tidur..
Oh tuhan.. Apa dosa yang ku lakukan.. 
Aku dah tak mampu bertahan lagi... Aku sangat tersiksa..Aku sangat menderita..
Malam tadi Si Dia cuba mengugut aku...

Kalau u all nak tahu..
Dia cuba mengorek rahsia..
Engkau ingat aku ada skandal dengan orang lain..
Engkau ingat aku ada kekasih gelap..
Engkau ingat aku ada ^$%$#%^&&...

OMG... Nak juga aku jawab Ya..Ya. Ya..
Baru puas hati.. Puas hati Engkau...
U All.. Aku sangat emo sekarang ni...
Petang tadi.. Aku  call seseorang untuk meluahkan rasa kecewa..

Berkali kali aku call.. Tapi.. diam begitu saja...
Mmmm..  Aku tak kisah... kalau tak da kredit pon.. Tak kan tak boleh pinjam hp kawan..
Just 10sen untuk 1 mesej...
Kalau ye pon tidur, takkan sampai jam 8 tak bangun lagi...
Tak apa lah... Aku redha,..

Biarlah aku membawa diri...
Aku nak pergi jauh jauh.. aku nak terbang tinggi tinggi...
Jangan tanya kemana aku pergi malam ni..
Aku pergi mencari ketenagan...
Aku pergi mencari seseorang...

Prince Bersedih:- Sorry u all, aku emo  sekarang ni.. Yang pasti..  tadi aku dah ponteng satu class.. Puas hati aku.. Puas sangat sangat... 

...Cerita tamat...

16 comments:

peaNut said...

nape ni prince???jgn la emo2..chill up ok..huhu


pagar dah roboh laaaa..hihihi

ira aje said...

alaa. jgn laa sedey2.
hdpi dgn syuman jew =))

AiDa AzRyN said...

Sabo2.. huhu~ nanti,ok la 2..

Daniel said...

Ala..Siannya Rie.. Sape yg buat Abg emo sgt ni? Bg tau sama Danny ek.. Nnti bleh jua tlg marahkan dia. ho3

midOri's said...

si kacak hairi~~i give u award..pls come to my belog to pick it up~~hehe..ok..dun sedih2 yerk...be hepy cuz u still hev ur frenz here..^_^

anjungummi said...

hai..dik, jgn emo lama2 ye...kejap je xpe..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Dahlah tu jagn sedih2...merajuk pada yang sudi ma. Tambah muncung bibir tu kak sweetie tengok..hehe jgn mare

Qu azniza ;) said...

sedihh nyyaaaa.. sedih sal awex la ni????

HairiAks said...

peanut..
Nak emo gak... mmmm

HairiAks said...

Ira..
ok nak senyum ni.. dh ready ke? 1,2,2

:-)

HairiAks said...

Aida..
Thanks...

HairiAks said...

Daniel..
thanks je lah..
skrg dah x emo lagi.. hik3...

HairiAks said...

Midori...
thanks bagi Hairi awards lagi..
nanti Hairi amik k...

HairiAks said...

anjung umi...
ok.. kejap je emo.. lpas ni ok lah.. hik3...

HairiAks said...

Swetie..
wslm...
ha3.. noty ek...

HairiAks said...

Azniza...
bkn pasal awek lah.. tapio pasal ^^%$#$^67... hik3...