Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

28 July 2010

Prince Mengidam Nak Makan Durian D24

...Cerita Mula...

Ha ha ha.. U all, Today aku teringin pulak nak makan durian..
Minggu lepas baru makan durian berbakul bakul...
Hari ni mengidam lagi...
Aduh... Noty sangat baby aku ni.. ha3...


Amik ni.. makan sampai muntah muntah...
kalau tak cukup boleh tambah lagi.. boleh?


Ha ha ha.. Ni dia.. Raja segala durian..
20 biji pon kami boleh habiskan dalam masa 1 jam..
U all caya tak?


Aksi menggoda Pija..mmmm


OMG.. banyak tak...
Petang ni aku nak gi makan durian lagi...
Sape nak ikut? Jom..

...Cerita Tamat...

18 comments:

EDDYLEBS said...

aku plak kalau makan durian cuma beberapa ulas je....nak abiskan sebiji susah la...huhuhuhuhu....x minat sangat.

Supiha said...

DURIAN..dalam english pun Durian..my favourite!!!..

HairiAks said...

Eddy..
hahaha.. x pa.. klu x minat.. dlu aku pon x minat..
tapi..
kawan2 aku suka mkn.. ble mkn jadi ketagih pulak.. he3...

HairiAks said...

Supiha..
Hahaha... sama lah.. mmg best.. durian...

cik shabah said...

durian!gosh.cik shabah ngidam nak makn durian.nak sini sebijik.hu3

Qu azniza ;) said...

huyooooooo..sedap nya..tingin nak makan lak!!!

Ery Farieha said...

nakkkkkkkkk!
aku hantu durian gak
ngeh3~

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

x baik.. jahat...
sampai hati...

mie suka jugakkkk!!!

huwaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

@reltzsensei said...

durian??urm..bole lew sket2 ek...ngeee...

senandung semalam said...

i hate durian...hheheehhe...
mkn 2 jgn smpai lupe ye..
kshtn kne jge...
durian kn panas...

mR.sYaH said...

best ke?/

xtahulah prince aku masa kecik lg xleh mkn durian ni.. bau pun xleh..

::..akubukansky..:: said...

wah..nak ikowt!!!nk jugak mkn durian...yum88..hoho

Khairul Azmi said...

xde ke bahagian utk aku??
bestnya!!!!
haha...
kat kelantan musim durian dah nak habis dah...

EDDYLEBS said...

Hairi: Ye ke dulu x suka durian? Aku bukan apa...tak suka durian isi kaler putih tu..aku suka durian yg kecik isi dia kaler kuning tu....isi pun x banyak sangat....dan isi dia x lembik@melekit macam durian kaler putih tu...

sweetsal said...

nak pegi cari durian jugak nie..jeles tgk..hehe

peaNut said...

nape kat semenanjung senang2 je nk dpt durian time ni..kat sarawak ni..aduiiii....xda pun....jeles nya tgk prince mkn duriann...

taufiq helios said...

gile ah atok nih....tak post sebijik pon kt cucu ek....

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

ummp..sedapnya durian, makan lebih-lebih panas badan weh, nanti nak tidur pun ngak bisa kok..