Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 July 2010

Bila Aku Semakin Bosan...

...Cerita Mula...

Mmmm... Siang tadi aku main kejar kejar dengan si anjing dekat Taman Zamrud,
Penat aku dengan Ril belari satu taman...
Keluar peluh jantan kami... 
Tapi tercapai juga misi nak buat lawatan dekat taman tu..
Bila dah rasa penat, Aku & Sharel balik rumah..

Petang tadi  aku gi pasar malam pulak...
Macam biasa...  
Tiap tiap minggu makan ketupat dengan ayam percik...
Dah macam menu wajib.
Kalau Helmi pulak.. Tak habis habis dengan bontot ayam dia...

Bila malam  tengok "Jangan Tak Hingat Lirik"...
Orang tu dapat 100 ribu...
Aku pulak hilang berpuluh hinggit beli makanan sambil menyokong...
Mmm.. Tiba tiba teringin nak explore pic lama lama..
Bila explore jumpa pulak dengan pic encik yang perasan cute ni...

Jeng jeng Jeng...
Pic Prince ke ni? eehh  betul la... pic time dia kecik kecik.. Tapi tak sure lah pulak.. Umo dia bape tahun time ni...


Aduh.. Pic ni lagi tak boleh blahh... Time muda muda teringin  nak jadi model.. tapi tak cukup syarat pulak.. So jadi cikgu ok what.... Ingat cikgu tak boleh vogue ke...? ngee....


Tiba  tiba terjumpa pulak pic 3o tahun dulu.. So, Apa lagi... 
Masuk je dalam blog Prince...

...Cerita Tamat...

16 comments:

Khairul Azmi said...

bosan ke???
jom lawat blog aku...
komen2 aper yg ptut...

HairiAks said...

haha.. Jap lg prince datang ek.. he3..

cik ena merduwaty said...

tibe2 teringat zaman kanak2 dulu...nostalgik giler...hehe..singah blog saya..

ked :) said...

wau,,nostalgia sungguh :D

cuba ni wujud lagi ke lelaki baik kat dunia ni

peaNut said...

ahahahahaha...mmg kiut miut je gmba2 prince masa kecik tu...muka x byk berubah..huhu


pemalas punya pompuan...huhuhuhu

@reltzsensei said...

hik3...kecik2 u tinge capang r...muahahaha.

@reltzsensei said...

hik3...kecik2 u tinge capang r...muahahaha.

EDDY DY said...

fuyoooo...aptutlah suka berposing rupanya dari kecik dah jadi model depan kamera....suka gambar pakai baju Hari Memperkasa Pengguna tu...

EDDY DY said...

*patut..*hairi

pakcikLie said...

salam kenal, mengimbau kembali zaman pakcik muda2 dulu...nk jd model gak tp muka x macho..huhu..

HairiAks said...

ena..
teringat zaman kanak2 ek..

HairiAks said...

ked..
hik3..

HairiAks said...

Peanut..
Thanks... :)
shy pulak..

HairiAks said...

Arel..
hahaha,, dulu capang..
sekarang dah ok..
sbb slslu kena tarik telinga.. ngeee....

HairiAks said...

Eddy..
hahaha.. mana ada.. biasa je...
eddy pon sama gak.. suka posing2...

HairiAks said...

Pak cik lie..
x pa... macho x macho sama jer.. x da beza pon..