Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

02 July 2010

UPSI Holdings Dalam Kenangan

...Cerita Mula...


Salam semua, pagi ni aku nak sedih sedih sikit. Today, hari terakhir aku dekat UHSB. Kejap rasanya 2 bulan berlalu. Banyak pengalaman aku dapat dekat sini.


Pic ni aku amik dekat MKF Metal, Ipoh. Salah satu projek yang aku uruskan untuk Congkaktech. Pengalaman paling best bila meeting dengan CEO kilang sendiri. Orang berbangsa German. Memang teruja bila 1st time meeting dengan orang putih.


Aku dengan Jasmie, Yok...Pandai kan kami belakon. hahaha.. Time ni lah nak buka buka fail bagai.. kalau tak.. aku & budak budak ni asyik main kejar kejar dalam opis ni.. he he he


Yok.. berangan nak jadi CEO... Gaya dah ada... Tapi knowledge pulak tak cukup lagi.. So, study sampai ada PHD baru boleh berangan nak dok kerusi bos.. hehehe...


12hb ni aku dah sambung study.. Time ni aku dah jadi Super Duper Senior dekat UPSI.. Dah semester 7.. 


Thanks kepada Prof. Hariri, Dato' Siti, Albinus, Helmi, & Jasmie yang banyak bantu aku sepanjang 2 bulan ni.. Memang best kerja dengan u all semua. Tak kering gusi aku. Hari hari ada je hot story. Pasti aku tak akan lupakan kenangan manis masa kerja dengan u all semua.

...Cerita Tamat...

15 comments:

lady XOXO said...

hoh.. PRINCE nak p maner plak... study erk... wah... mesti cedih tingal kekawan erk

HairiAks said...

Haha.. nak study r.. tempoh keja dah tamat.. ngee...

azzah zainal said...

gdluck..:)

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain...ehe salah la...tempat belajar.

Semoga apa yang dicitakan berjaya, belajar hingga dapat PHD tau. Tapi bukan PERMANENT HEAD DAMAGE MA...kak Sweetie gurau jer.

mR.sYaH said...

semoga suksess.. hhaha,, blaja rajin.. jgn main kejar2 lagi.. heheh...

myda said...

wah...sedeynyer..
xper2....teruskan..bnyak lgy yg mennti...

Edy Ramanov said...

edy doakan semnoga berjaya dalam karier.
Esok Interview Kerja @ MPH Bookstores

Lelaki Ini said...

besh2
chaiyok2!

HairiAks said...

Azah..
Thx...

HairiAks said...

Swetie..
hahaha.. btul tu...
Thanks ok..

HairiAks said...

Syah...
ok.. lpas ni x main kejar2 lagi... nk main nyorok2 pulak..
boleh?

HairiAks said...

Myda..
Mmg sedih...
:-(

HairiAks said...

Edy
Thank ok...

HairiAks said...

lelaki..
go go chayok...

Biopolymath said...

Ku berkongsi rasa nostalgia meninggalkan tempat kerja. Teruskanlah usaha sampai peringkat PhD, semoga berjaya.