Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

27 July 2010

Mood Busy..

...Cerita Mula...

Ha ha ha.. Lama sudah tak update blog. Nasib baik blog ni tak berkulat macam roti. Selamat tak da ulat-ulat yang makan folder dalam blog ni. Kalau u all nak tahu, memang seronok bercuti dekat kampung. Macam macam ada. Paling best makan laksa yang mama aku masak... mmmmm...

Salah satu kerja yang  perlu aku  lakukan... Nak tau apa dia?
Biarlah rahsia.. he3...

Minggu ni banyak keja yang nak buat... Minggu paling busy sebelum puasa...Minggu yang penuh dengan cabaran.. Minggu yang yang perlukan pengorbanan.. Minggu yang paling menyiksakan... Kalau nak tahu lagi.. Tunggu laporan seterusnya.... Ok.. Tata... Nak gi class jap...

...Cerita Tamat...

8 comments:

lady XOXO said...

LAKSA jgn ckp ler PRINCE mmg terbaek ler... kan kan.. wah wah bz erk skang... alorrr asal ader sambungan nie..ok we will wait... ngeeeeee

sweetie2010.blogspot said...

salam,

amboi busy tu...ok kita tunggu..apaler projek dia yer...

@reltzsensei said...

ala i pon cuti gak...dpt mkn mcm2 gak..hahaaha

peaNut said...

apa yg prince pegang dlm gmba tu???telur dinasour eyh??

HairiAks said...

Haha..Xoxo mmg best... tambah2 mama yg masak.. sedap sehingga menjilat jari.. ngee..

HairiAks said...

Wslm...
Sweetie... busy sikit je.. lpas puasa ok lah.. dh boleh enjoy.. he3..

HairiAks said...

Rel..
u cuti.. tapi x bawa balik ole2 untuk i pon.. sampai ati kan.. mmmm

HairiAks said...

Peanut..
bkn tlur dnesor lah.. tlur burung puyoh.. he3... besar kan...