Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

01 July 2010

Nikmatnya Masuk Air

...Cerita Mula...

Salam semua, dua hari aku tak update blog. Rindu dengan blog, rindu dengan kawan kawan. Sorry tak dapat nak komen blog kawan kawan. Bukan tak mahu komen, bukan tak mahu update. Kalau nak tahu jom bace entry dekat bawah.


Jeng jeng jeng... yok.. tangan sape ni? Dah macam tangan atok atok. Pucat dan lesu. Tapi masih boleh melempang orang yang memekik terlolong. ngee...


Adu... Sakit... kena cucuk lagi... Time ni rasa nak jerit sampai satu Malaysia boleh dengar. Memang sakit.. Kalau u all nak tahu, jarum dia boleh wat straw. Memang besar. Menakutkan...


Motif pakai baju keja? Kalau nak tau, Aku keja separuh hari je. Petang gi klinik masuk air. Memang sakit.. Time ni, nurse cucuk salah tempat pulak.. Terpakasa cucuk sampai 3 kali.. habis tangan aku bengkak.


P/s- Lain kali jangan nak makan merata alam.. Masak je dekat rumah untuk mengelakan cirit.. Then, jangan nak stress time kerja.. kalau nak tahu, tekanan darah aku masa ni 194... Dr. cakap kalau normal dalam 120 hingga 140. So, aku ni dah macam atok atok lah pulak.. mmmmmmmm

...Cerita Tamat...

24 comments:

nur 'afifah :) said...

get a gud rest ya..??
(^___-)

cik pingu said...

sehat2 selalu.

kyra hasman said...

ksian awk..huhu

myda said...

smoge cpat sembuh...
wah tkowt nyer..

HairiAks said...

Nur..
Ok.. nti Hairi rest.. thx ok..

HairiAks said...

Pinggu
:)

HairiAks said...

Kyra..
X kan kesian je..
dtg r mlawat.. Jgn lpa bwak buah skali.. ngeee

HairiAks said...

Myda..
Hrap2 lah... Skrg pon dh ok sikit..
nk rest jak...

@reltzsensei said...

tula...dgel sgt..xmo dgr nasehat org..ngeee...

peaNut said...

alaaa..ptt la xda tengok prince g terjah blog peanut..siannnnn...cpt2 sembuh k..nnti jln2 kat blog peanut k..peanut pon demam gak ari ni...sob sob sob...

senandung semalam said...

sktnye...
pape pun get well soon ak?
;)

yoro okino said...

hoho..tu laa time mkn xhengat

mR.sYaH said...

semoga cepat sembuh..






p/s: makin teruk cirit kamu.. aku dulu kena cucuk kt pynggung terus sembuh.. heheh..

kyra hasman said...

nk kne melawat ea..jaohnye..huhu

miszlullaby said...

kikiki...
da hypertension da tu...

iszieylyanziy said...

kn ke sakit msuk air..ase cm sengal2 jek,

HairiAks said...

Rel..
ye lah.. lpas ni x degil lagi..
mmmmmm

HairiAks said...

peanut..
dah sembuh nanti.. Prince terjah ok..
ngee.. thanks..

HairiAks said...

Senandung..
thanks...

HairiAks said...

yoro..
nak wt cam mana.. dah takdir...
ngee..

HairiAks said...

Syah...
sakit kan kena cucuk... mmg sakit...

HairiAks said...

Kyra..
dekat je..
klu naik bas 1 jam kot..
hahah.. mcm tau je kyra dok mana kan.. ngee...

HairiAks said...

misz..
hehhehehe...
ngee..

HairiAks said...

Iszi..
bkn stkat sengal.. smua skit...