Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

28 June 2010

Prince Masuk Wad


...Cerita Mula...

Salam semua, malam ni aku sangat sedih. Sangat menderita. Sangat sakit. Kalau boleh tunjukkan. Akan aku fotostat sakit ni.. Akan aku scan.. Akan aku MMS kepada semua.... Aku sangat sakit.. Sakit.. Sakit.. Dan terus Sakit...


Ok lah, seharian aku terpaksa berjuang dalam toilet, semua senjata dan perisai Aku  gunakan untuk melawan penyakit cirit birit yang melampau ini. Semua tenaga habis Aku gunakan. Berat Aku sudah tinggal 53kg. Tidak perlu makan pil diet, tidak perlu jogging, tidak perlu pergi Slim World. Ngee..


Cik Nurse yang sedang panik. Tekanan darah yang luar biasa.. So, Aku terpaksa rest dalam bilik kecemasan. Seronok u All... seronok...


Haha.. sempat lagi snap pic.. Time ni.. Aku baru lepas kena Inject.. Sakitnya bontot... sakit oi... tak pasal pasal kena Inject pakai jarum besar... Dah lah sakit.. Then, Nurse saja nak buka seluar aku lama lama... Aduh... Pakej 3 in 1. Sambil kena cucuk.. Nurse amik kesempatan tengok bontot aku.. hahahaha...


Menurut doktor aku perlu ditahan dalam wad sehingga esok sebelum dihantar ke Hospital Slim River. Tapi atas desakan aku yang sangat degil. Aku merayu supaya dibenarkan pulang ke rumah. Yeah.. dapat balik rumah... 

Kalau anda nak tahu, tujuan gi klinik hanya sebab Cirit Birit. Bila sampai klinik. Penyakit lain yang dapat.. Tekanan darah tinggi dan gastrik... Aduh... Sudah jatuh ditimpa tangga.. ngee...

P/s- TQ dekat Sharel ( Areltz)  yang tolong hantar & jaga Prince malam ni.. Jasa mu ku kenang.. he3... Ok lah.. nak gi toilet ni... daaaa....

...Cerita Tamat...

32 comments:

senandung semalam said...

sian nye tp smpat ag yek tgkp gmbr?
hahhahahahaa...
pape pun get well soon...
;)

mR.sYaH said...

smoga cepat sembuh.. aku dlu slalu kena cucuk sbb cirik birit..

cik panadol said...

get well soon...and take care...

flyz said...

lol...terkezut jab...cian...get well soon k...

siti murni ishak said...

adoiii..siannya. wish u'll get well soon...;)

dr.anonymous said...

Take care dear blogger.. even though sekadar cirit birit.. benda tu akan jd so dangerous bila, electrolyte dalam badan keluar profusely.. that when you'll have seizure, or sometimes hypovolemic shock due to excessive lost of water.. so dont take it easy ok! tc then

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince

Moga cepat sembuh yer. Jgn Takut makan ubat ma....

peaNut said...

alololololo...siannya dia...msti doktor ada kasi ubat kan..jgn lupa mkn k...huhu..

lady XOXO said...

ALAMAK.. PRINCE cakit ker... huuuuuu.. nape leh jadi cmtu.. PRINCE, wina doakan PRINCE cempat cembuh dan kembali cihat wokay.. PRINCE btw.. cakit sbb ENGLAND kalah ker... wina lagi sakit tngok game kemarin....

dunspeak♥ said...

semoga cepat sembuh ;)

Jijahh @ f.k said...

Hairi .. Jijah doakan moga cepat sembuh ... banyak banyak minum air masak k ...

NHIDAYAT said...

semoga cepat semnuh yee...

hee melawat ke sini lg=)

HairiAks said...

Senandung,...
Haha.. Hairi ni mmg suka tangkap gambar.. he3..
thx ok..

HairiAks said...

Syah..
sama lah kita kena cucuk..
sakit kan..
thx syah..

HairiAks said...

Cik Panadol..
Thanks..

HairiAks said...

Flyz..
Thx...

HairiAks said...

Murni..
Thx.. Harap2 cpat sembuh..

HairiAks said...

Dr. Anymous
Ha3.. btul tu...
So skrg ni smua nk kena pantang..
mmm... thx ok..

HairiAks said...

Swetie..
Tima kasih... Insya Allah Prince makan ubat.. nk cpat smbuh ni...

HairiAks said...

Peanut..
Dr bg byk sgt ubat.. x tau nk mkn yg mana.. he3...
Apa2 pon TQ ok...

HairiAks said...

Xoxo..
Prince punya sakit pakej 3 in 1. dah lah england l=kalah teruk.. Then.. Cirit lagi.. he3..
so sad.... Xoxo.. Thx ok...

HairiAks said...

Dunspeak
Thanks..

HairiAks said...

Jijah... Thx...

HairiAks said...

Hidayat..
Tq...

@reltzsensei said...

prince hairiask ni takut kne injek r!!!muahahaha...oppsss...terlepas ckp lak..ngee..larikk.....

tieha8384 said...

ehem2..nie betul2 sakit ker or sakit memain nie..pelik bin ajaib laa...sakit2 sempat snap pict sendiri naa....heheheh..gurau2 jer erk..
salam 1malasyia....wahh...

1stly sebagai perkenalan kiter nie, sila amik tag dari blog madam tieha no......key, babai....see yaaa

rAy jR...@...Aliff said...

kna mkn sayur byk2 wooo~..hak3

kyra hasman said...

muke awk....mcm sy knl....huhuhu

HairiAks said...

Rel..
Sampai hati u ckap i takut..
U yg takut kan..
Tu yg u x brani nk tgok i kena injek.
ngee...

HairiAks said...

Tieha..
hahaha... lucu r awak ni..
:)
Nti Prince Amik Tag tu ok..

HairiAks said...

Ray..
Ok2.. sehari mkn selori.. boleh?
ngee

HairiAks said...

Kyra..
Mcm kenal ke? kita prnah jmpa ke? may be pnduk 2 serupa kot..
Apa2 pon.. Salam kenal dari Prince Hairi...