Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 June 2010

Prince Hairi Ditaja Oleh Datin' "F" & Dato "S"

...Cerita Mula...

Salam semua, malam ni ada hot story sikit. Yang ni tak da kena mengena antara yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia. Malam ni aku rasa bosan sangat. Semua benda yang aku buat tak menjadi. Dua jam aku duduk depan lappy nak buat report. Tapi, satu benda pon aku tak tulis. Geram ni.. ( nada marah).


Untuk menghilangkan boring aku terus Meng"UPDATE"kan apa yang boleh di update. Yang ni pic paling terbaru aku selepas potong rambut petang semalam. Nampak sedikit poyo dan bergaya.. hahaha. Seperti biasa lokasi yang menjadi pilihan bilik aku. Ngee..


Ha ha ha.. Ni lah orang yang asyik menaja aku. Tapi nape muka dia sama ek? Maybe pelanduk dua serupa. Mmm.. Ok. lah.. Prince nak tidur ni.. Nite all.. Sorry ek.. Sebab tiba tiba aku nak merapu yang bukan bukan malam ni... hehehe..

...Cerita Tamat...

3 comments:

azzah zainal said...

haha mmg kalau mood xde..mmg keje xkan menjadi..:)
btw nice haircut..xpoyo punn

Lelaki Ini said...

update yg bagus!

mR.sYaH said...

sungguh teruja.. hahah.. aku ternanti2 sape datin F sape datuk S..