Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

08 June 2010

Senyuman Dalam Tangisan!!!

...Cerita Mula...
 
8 Jun 2010, dari pagi sampai petang aku dengan 3 orang Bapak Hayam yang perasan hot ni asyik dengan FB, MOVIE, YM, Blog & Game. Lepas je dari lunch, lebih kurang jam 3 petang. Tiba tiba kena panggil dengan bos. Masa ni aku dok berangan dapat berita gembira dari bos lah kononnya ( mood gersang). 

Bila sampai bilik meeting, hahaha.. Semua dah tersenyum. Apa lagi, dapat kerja baru lah. Kerja aku update blog, Alz tengok movie, Mie jadi penyanyi latar untuk malam bersama kanak kanak OKU. Jasmie kerja main game. Seronok gila budak budak ni. Mmmm.. (Sambil bersedih) semua tu tipu semata mata. Tugas yang kami dapat kali ni lagi mencabar dari misi hantar bantuan di GAZA yang tak berjaya tu. (gedik tak aku ? haha)

Kalau U All tak caya pon tak apa. Yang pasti aku akan  buktikan kepada semua. Tugas yang diberi akan aku siapkan dalam masa 24jam. Bapak Hayam semua. Selagi kita boleh tersenyum kita akan tersenyum ok. Chayok Chayok Chayok!!!

...Cerita Tamat...

10 comments:

EDDY DY said...

lebih dahsyat dari msi ke Gaza? kerja apa tu....?

mR.sYaH said...

kerja apakah itu?? klu update blog mmg best.. hahha..

HairiAks said...

Eddy..
kalau aku nak cerita 10 hari 10 malam x habis..
dipendekan kan cerita kami terpaksa menempuh 7 lautan api, 7 gunung tertinggi di dunia.. untuk mencapai satu misi.
Setelah Misi berjaya baru aku bagi tahu.. boleh ek?

HairiAks said...

Mr.Syah
Hairi pon harap dapat gak kerja update blog hari2..
x da lah susah sangat.. Yang nak tahu yang lebih lanjut.. tunggu untuk post yang seterusnya ok..
ngee...

aleeza huda said...

"Tugas yang kami dapat kali ni lagi mencabar dari misi hantar bantuan di GAZA"

tugas apa?

HairiAks said...

Aleeza..
Sebenarnya...sebenarnya.. sebenarnya..
Dragon Ball ada 7 biji semuanya.. hahaha..
eh silap pulak.. 9 biji dah.. ngee...

nas said...

erm....nas teringin nk g gaza...huhu....cmne nie??

aku pown ade tugas yg teramat mencabar...huhu

MiE sMiLe said...

hairi..ak baru ja baca..
agak2 la...
tp yg penting ikhlas dan mendapat keredhaan yea..heheh

HairiAks said...

Mie Mie... Motif ko tulis mcm tu..
ko nk kena ni... puk sgt....
aku sokong ko.. yang penting.. ikhlas... ngee...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

agagaaagggaaa..

biar btol mencabar dari hntr bantuan kr gaza..biar benak....