Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

22 June 2010

Aku Nak Marah Puas Puas!!!


...Cerita Mula...

Salam semua, sekarang aku dalam mood datang moon. Nak marah tak pasal pasal, nak maki semua orang, nak lari dalam toilet, nak tidur dalam opis. Kalau boleh jerit dalam opis mesti sudah gegar satu UPSI. Pecah semua cermin tingkap, pecah pasu bunga, semua akan pecah. Aku lebih gagah dari HULK, lebih gagah dari GIANT. Walaupun aku tidak segagah mana, mood marah aku mampu menggegarkan dunia. Busssss... 


Rasakan penumpuk super aku... Aduhhh... sakit... Okalah aku ceritakan apa pasal aku menggila dari pagi sampai petang. Pagi tadi bila aku nak turun kerja, kasut aku penuh dengan Ikan kering, Ikan Parang, Ikan Duyung, Ikan Dugung.. Baru aku ingat, ikan ikan dalam kasut  turun dari langit masa balik dari JPJ petang kemarin .. mmmm..sakit hati aku.. aku tak peduli, aku nak marah puas puas.. Tak ada sape yang boleh halang aku.. Masa ni HULK pon x berani nak jumpa, GIaNT pon tutup kedai.. Harap harap esok aku boleh pakai shoes aku.. hahaha.. Now, aku dah tak marah... aku dah puas.. aku dah masukan dalam Blog Prince.. ngeee....


P/S- Ikan dalam kasut hanyalah perumpamaan, sebenarnya kasut Prince basah kena hujan masa pergi JPJ semalam. Ha3.. Tu yang Prince marah tahap dewa.

...Cerita Tamat...

30 comments:

♥ana j♥ said...

hoho. rilekss..

pUtRi_sayaNg said...

Sabaq nohh.. hehe

senandung semalam said...

chill ye..?

@reltzsensei said...

motip??ikan dlm kasut??camne leh de ikan lak?

sis shuhada said...

uiks, marah betul! tapi cepat pula reda.. hhehe.

AnjungUmmi said...

Jangan marah-marah nanti ilang CUTE tu..he he he

.aira. said...

nampak tu mara, tapiv mara nye sikit sgat, HAHA

jempot lihat blog and tingglkan jejak di entri ni yaw :D
aiz batu campur - tips mengelakkan perut buncit, haha

flyz said...

actually aku pun xpaham apa yang berlaku.

HairiAks said...

Prince Hairi

mR.sYaH said...

xberapa paham tp sabar k.. biaselh mrh2.. hahah..

HairiAks said...

Ana..
Yap.. skrg tgh relax.. ngee..

HairiAks said...

Putri
Thx.. Tgah sabar ni...

HairiAks said...

Senandung..
:-)

HairiAks said...

Ril..
Ikan tu hanyalah perumpamaan..
Kasut i basah kena hujan.. So, x boleh nak pakai r... so sad...

HairiAks said...

Sis..
Hairi mmg mcm ni.. marah sekejap je.. lepas tu ok r.. ngee...

HairiAks said...

ummie..
skrg dah x marah lagi.. ngee.. thx ek..

HairiAks said...

Aira..
Yap.. Dah buat banyak lawatan dah.. jap lagi hairi dtg lagi k.. tggu..

HairiAks said...

flyz..
x faham ek.. aku banyak pakai bahasa kiasan untuk entry kali ni...

HairiAks said...

Syah...
X faham ek.. Sory lah.. Hairi Syok sendiri time tulis tu kot....

Syikin said...

lor laki pun ada dalam mood datang moon ke..ingat pempuan je ada..heishx.

HairiAks said...

Syikin...
kalau lelaki datang moon x mcm pembuat.. he3.. lain sikit.. tp biarlah rahsia.. ngee..

fArAh nAbiLA said...

hehe.. mane la jumpe ikan kering tu..

HairiAks said...

Ikan kering tu jatuh dari langit kot... gagagag...

Amir Rayyan said...

hanya kerana kasut...hehehe...:)

sue said...

lorr...oke per.. kire servis bsuh kasut scara percuma tue...hehe..

HairiAks said...

aMIR..
Hahaha..
Pasal kasut je..
Tu yg emo sgt.. ngee

HairiAks said...

Sue..
Hahaha..
Mmg free.. Tp Prince kena pkai kasut lama.. ngee..

peaNut said...

jgn marah2..nnti ilang plak ensem tu..huhu~

sweetie2010.blogspot said...

Salam, sabar, sabar, sabar weh.

setakat nak marah gegar UPSI tu aper class, gegar la Petronas twin Tower ker..baru namanya Hulk/super Giant.hhehe jgn mare la...gurau tu

sweetsal said...

ingatkan marah apa tu..panas baran jugak ye..rilet la, cool dan sempoi...