Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

17 June 2010

Pelik Tapi Benar!

...Cerita Mula...



Salam semua, pagi tadi aku dapat email dari seorang rakan. Pic ni dia yang bagi, menurut kawan aku ular dalam gambar ni dah kena edit. Aku rasa teruja pulak dengan dia. Tiba tiba badan ular boleh jadi macam buah lemon. Agaknya kalau  bagi gambar aku dekat dia apa akan jadi? Mungkinkah aku bertukar menjadi sebuah kereta? Ha ha ha.. Tak boleh aku bayangkan.


Yang ni lagi tak boleh tahan, tiba tiba je dekat pisang ada kepala ular. Cuba U all bayangkan bila buka pisang keluar pulak kepala kita. Memang aku tak boleh terima. Rasanya Prince boleh pengsan 3 minit 35 saat. Ngee.. Sebelum kita nak makan pisang tu, ular pulak gigit hidung. Aduhhh...

...Cerita Tamat...

33 comments:

Aty Adnan said...

x dpt nk bayangkan..geli plak rasanya!! eee..

HairiAks said...

Aty..
Geli ek.. Hairi pon geli.. he3..

Uruchimaru @ kf said...

kreatif bha kwn ko!

lady XOXO said...

ULAR patok.. ape lagi.. DIE DIE ....

bloggersharkira said...

geli jer tgk..
ngegge

Amir Izzat said...

wow! pisang tue mesti sedap..kan? haha.. :)

HairiAks said...

Uruchimaru..
haha.. kreatif ek? thx...

HairiAks said...

Xoxo
kalau ular daun yg patok x die kot...
pening pening lalat je.. betul x?

HairiAks said...

blogersakira..
Haha.. geli ek...

HairiAks said...

Amir Izza
Suka makan pisang ek? heheh
Lain je bunyi.. ngeee..

kacang said...

tak dapat nak bayangkan.
huhu.
ngeri giler yang pisang tu

fatin said...

eeuuuwwwww.....
cant imagine it..

lady XOXO said...

pening lalat tak per PRINCE.. kalau kampong lalat.. ahahhaha... tapi gambo pic ULAR SAWA KUNING tu nice... eeeeee.. rasa gelimat... namooo

HairiAks said...

Kacang.. Ngeri ek..? Ala tu pic je.. bukan btol2 pon..

HairiAks said...

Fatin..
:)

HairiAks said...

Xoxo...
Kalau Xoxo nk tau.. Prince lagi lah geli..
Tapi buat buat berani je.. he3..
plastik sgt2..

@reltzsensei said...

yuhuu..i'm back!!!hahaha

HairiAks said...

Ril..Slmt datang ke blog Prince.. ha3.. Kat opis ke ni?

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

hahhaa..
klau gigit hidung xpe lg..law gigit yg tempat lain cm ne lk..

HairiAks said...

Mapie..
tempat lain tu dkt mana?
boleh habaq sikit?

Kiwi Zwane said...

lg bes klau pisang tbe2 jd buah kiwi^^

Kiwi Zwane said...

lg bes klau pisang tbe2 jd buah kiwi^^

HairiAks said...

kiwi.. nanti hairi pos pic buah kiwi pulak.. boleh?
yang ni lagi best...

senandung semalam said...

scary nye kalau pisang jd ular... aaaaaaaa

mR.sYaH said...

kreatif betul.. klu buat macam ni xpelh.. jgn edit bukn2 sudahlh.. bahaya!

HairiAks said...

Senandung semalam..
memang scary.. hairi pon tkt gak.. he3..

HairiAks said...

Mr.Syah..
Betul.. jangan edit yg pelik pelik sudah... nanti x pasal pasal gambar hairi jadi batang pokok pisang pulak.. he3...

sweetie2010.blogspot said...

Kalau mimpi atau setakat gambar tak aper lagi. kalau terjadi di dunia nyata. nak makan pisang keluar ular....mati terkejut..weh tak sempat lagi ular tu nak patuk.

HairiAks said...

Sweetie..
Baru buka dah mati terkejut..
suka ayat tu.. harap harap jangan lah mati terkejut... kalau pengsan tu ok lagi.. Ni sampai mati terkejut...

Biopolymath said...

ah zaman photoshop apa2 pun boleh lah!!! jom kita 'doktor'kan gambar foto. ini tak dashyat sangat, yg utk tujuan politik tu saya yg sangat teruja!

buFFstaR said...

nk termuntah jew tgk bnde 2.....
waaaaa......

HairiAks said...

Biopoltmath..
btul2...

HairiAks said...

Lyn..
sabar2..jgn muntah k..
nanti habis blog hairi kena muntah Lyn.. he3..