Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 June 2010

Terjah Followers Ke "500"


...Cerita Mula...


Salam semua, patang ni Prince keluarkan lagi satu awards untuk followers yang 500. Baru minggu lepas prince bagi dekat Cik Cepet sebab jadi follower yang ke 400. Sekarang dah yang ke 500 pulak. Terima kasih kepada kawan kawan yang sudi follow Prince.

 

Sebelum ni, untuk followers yang ke 200 Prince belanja makan KFC & Stay bilik Prince 4 hari 3 malam.  Orang yang bertuah tu a-reltz. Ril ni memang kawan baik Prince, tu yang boleh bawa stay dekat bilik Prince yang 5 star tu. Yang ke 500 Prince bagi awards je lah. Jauh sangat nak ajak datang Tg. Malim ni. He he he.. Awards kali ni Prince bagi dekat Cik Pinggu. Ikhlas dari Prince Hairi. 

P/s- Untuk awards yang seterusnya, Prince akan bagi tahu dari masa ke semasa ok. Mungkin orang yang 666, 599, 606.. So, tunggu je lah. Lepas ni hadiah yang lebih menarik akan menanti. Prince pon dah jemu nak bagi awards je.

...Cerita Mula...

4 comments:

mR.sYaH said...

wah bestnyer dapaat hadiah... :)

lady XOXO said...

nak ADIAHHHH

En iLham said...

wah
kalau macam ni nak jadi follower lagi sekali boleh tak
hehe

sweetie2010.blogspot said...

Wah...lumayan tuh..siapalah yg bertuah yer.