Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

24 June 2010

TQ Daun Keladi Lain Kali Belanja Lagi!!!

...Cerita Mula...


Kung ikau ay lahat? (Apa khabar semau?.Yok... Entry untuk hari ni ringkas tapi padat. Aku cuma nak say TQ kat Datin Nurlizan belanja makan untuk aku dengan kawan kawan time lunch tadi. Rasa segan pulak asyik Datin je belanja, kami tak pernah belanja dia.. Untuk Datin, TQ daun keladi, lain kali belanja lagi...

...Cerita Tamat...

4 comments:

peaNut said...

wahhh..syoknyaa ada org belanja....peanut plak sedeyyy ari ni...geramm kat org tu..jom baca entry terbaru peanut

senandung semalam said...

mak iah...
datin blnja...?
best gle...
ajak la sye len kali..
ahahahaha

mR.sYaH said...

best tuh tmbh2 datin yg blanje.. mesti bestkan makan..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uuhhhh best nya kalu selalu kamu blanjer aku murah rezeki aku