Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

14 June 2010

Aku Kena Kisses dekat Hershey's!!!

...Cerita Mula...

Aduh.. Syok sehingga menjilat jari. Tak pasal pasal aku dapat Hershey's Kisses. Sape nak bagi.. Betul tak? Semalam sebelum balik Tanjong Malim. Ada orang bagi coklat dekat aku. Tq ye Miss Cute. Bukan tak mau amik 3 bungkus. Tapi beg tak muat lah. So, aku amik satu je. Lain kali prince Hairi amik semua ok. Miss cute tak marah kan. Ngee... Tq daun keladi, nanti nak lagi. Boleh?


...Cerita Tamat...

23 comments:

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

aiyooo!!! geramnyer hershey's... memang paling sedap... xpecially choc sauce dier!!! umphhh...

HairiAks said...

Alliff..
He3.. mmg sedap.. dah separuh Hairi Makan.. ngee...

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

aiiyoooo....
hairi....mapie pon dpt lh kat cni....hairi send ekkkk

xdelh..member pejabat yg bagi ni...sedap jugak coklat hershey's...

hyammmm nyammmmm

HairiAks said...

Dpt gak ek.. So, Jom kita makan... Haha.. Hairi dah send... hu3... send dlm mimpi mlm tadi... ngee..

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

klikikki....

dapat gak ni...

sdp lh....

q-nizam said...

dah lama xtelan mende tu..skali dah mkn xstop punya..hhehe

HairiAks said...

q-nizam
haha.. btul tu.. klu dh telan x leh nk stop.. klu stop pon.. msti coklat dh abis kan..?

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

nabilah_2908 said...

alahai..sedapnya coklat tu....yummy.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

~ar!eyko san~ said...

wahhh..sgt2 sedap =))

nico adam daniel said...

nak jugak hersheys. . . but i suka lagi kek dia kot. . .

HairiAks said...

Nabilah..
mmg sdap sgt2... nti bli ek...

HairiAks said...

Bujang.
hari dah klik dah.. dah bace pon entry tu.. ngee..

HairiAks said...

eryeko..
kesedapan dia x dpt nk ckap kan.. yamie..

HairiAks said...

Adam..
Hairi suka dua2 skali.. kek pon suka, coklat pon suka... :)

peaNut said...

untungnyerrr hairi ada org kasi coklat!!!nk jugak!!!

HairiAks said...

Peanut..
Ha3.. Maybe rezeki Hairi kan.. So, amik je lah.. Rezeki jangan ditolak.. betul tak?

syahira ariff said...

amboi
bak sini la sebungkus kalau tak muat beg
haha!

HairiAks said...

Shahira...
Amik lah... Lpas ni kalau nak kua kena bawa bagasi kan..
macam macam boleh isi.. btul tak?

mR.sYaH said...

sedapnya.. nak sikit... lama betul xmkn coklat ni..

HairiAks said...

Syah nak ek..
nti bli ek.. he3...

timtim said...

huhuhuhu
lama tak makan nie

HairiAks said...

timtim.. x pa .. nti mkn ek...he3...