Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 June 2010

Sakit Dalam Kegembiraan

...Cerita Mula...


Salam semua, pagi tadi aku sempat bersukaria dekat KL temankan housemate aku Nan, Rich & Wen. Kalau dah ke Plaza Low Yat tu, sah sah lah nak beli lappy baru.  Tapi bukan aku yang nak beli, kali ni Nan  pulak yang nak beli lappy. Aku beli cooling pad je. Kat Tg. Malim ni cekik darah sangat. Ada ke sampai RM48. Kepala otak dia. Lepas je beli lappy aku terus ke Times Square. 


Sebelum shopping, aku kena isi minyak dulu. Bila dah isi baru boleh jalan sampai malam. Ok lah, yang pakai baju oren Rich, yang baju hitam  Nan.


Ha ha ha.. sekarang masa untuk shopping pulak.. Bila tengok banyak sangat sale, apa lagi rasa macam nak beli satu kedai. ngee... Yang ni pon dah tak larat nak bawa. Kiri.. Kanan.. Depan.. Belakang.. Sarat dengan barang barang..


Kali ni tambah lagi koleksi shoes. Yang ada pon aku jarang pakai. Tapi gatal lagi nak beli yang baru. Tapi kalau kita dah minat nak buat macam mana, beli je lah. Janji hati aku puas. Bila balik je rumah, aku terus sakit kepala. Macam mana tak sakit kepala. Malaysia ni panas sangat.. Telur ayam yang aku beli pon dah jadi telur rebus kat dalam beg tu.. hahaha.. Tapi walaupun penat aku happy sangat hari ni.

...Cerita Tamat...

22 comments:

senandung semalam said...

gle mahal coolpad 2...
nice shoes...

HairiAks said...

Senandung...
Thx.. Haha.. sini mahal sangat.. Jenis yang besi tu.. kalau yang plastik tu RM10 je kat sini.... he3..

aleeza huda said...

best kan shopping kasut..bahagia ;)

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!!!!

zulkbo said...

Salam bertandang
moga kita semua
di berkati Allah
جزاك اللهُ خيراً‎

aMoR said...

perh kasut dia...

mai dtg padang besor

lagi bnyak kasut power pnya

FiRsYa MeLisSa said...

bestnye shopping!!! dah lama tak shopping banyak cm tu~

HairiAks said...

Aleza..
Shopping mmg best sgt2..
tp pnat r..

HairiAks said...

Lelaki ini..
mm..mmg best...

HairiAks said...

Zulkbo.
Insya Allah.. mudah mudahan diberkati Nya..

HairiAks said...

Amor..
Hahaha... Hairi selalu gak bli brg kt pdang besar..
Murah & byk plihan.. he3..

HairiAks said...

Firsya...
X pa.. nti gi lah shopping ek..
skrg ni mmg byk Sale..

Daniel said...

Wow.. Best gi shopping..
mesti banyak sale kan? Tp klu dkt Pavilian susah mau sale sgt.
Happy shopping.. ;)

HairiAks said...

Daniel..
Smlm mmg byk sale.. byk sgt2..
Klu nk dtg tggu lah Mega Sale..
mesti byk plihan..

@reltzsensei said...

yuhuu...rie...u blk kire awal taw.i??kua suboh2..then blk dkt kol 11mlm...muahaha..gile baban merayaw kl..poning pale den...

HairiAks said...

Rel..
Hahah.. u mmg.. suka shopping..
Mcm i bdak2 ni yg dh lrat.. dia owg bli brg byk sgt.. berat.. tu yg blik awal.. ngee...

syu_hlovate said...

time square...tmpat fav sy shopping gk...hu2...jom2..tuwon k.l lg kte shopping2...;))

mR.sYaH said...

wah best dapat shopping..

mahal tul cooling pad kat situ..

HairiAks said...

syu..
bleh je.. nti kita gi ek.. he3..

HairiAks said...

Syah..
aahh.. agak mahal.. coz yg bkualiti skit..
yg biasa2 pon ada.. tp hairi dh ada..
nk cri yg sejuk sikit..

sweetie2010.blogspot said...

Shopping memang perkara menyeronokkan. Kasut baru tu weh..
MUBARAK.

HairiAks said...

sweetie..
mmg best shoping...