Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 June 2010

A-reltz (Ril) Dengan Lappy Apple?

...Cerita Mula...


Akhirnya dapat juga Ril beli Lappy baru. Tadi aku dengan dia pergi amik Lappy yang dia booking minggu lepas. Biasalah barang baik  mesti lambat dapat, nak tunggu stok dari KL lah. Macam macam. Selamat dia tu penyabar kalau tak memang dah kena maki orang kedai tu. Ok lah, Lappy yang menjadi pujaan hati sudah tentu Apple. Harga dia.. RM#@$%@@.


Macam biasa lah, aku ni suka bergambar, orang sibuk sibuk nak bayar & pilih free gift. Aku sempat lagi snap pic. Yang jadi mangsa Mr. Ril. hahaha.. Dekat dalam kedai tu, kami diberi layanan VIP lagi. Dia bagi kuih tart telur & air coke. Yang pasti suci bersih dan halal. Diluluskan oleh JAKIM, LAN, MAQ, SIRIM & JAIS. Bukan setakat tu je, dapat pengiktirafan ISO 9001 lagi. Ngee..


Perasmian untuk Lappy  dibuat dalam bilik Prince Hairi yang bling bling ni. Laman web pertama yang kami buka  sah sah lah blog Prince Hairi. Cuba tengok muka Ril tu... Dah tengok? Tak tengok kiri kanan. Khusyuk dengan Lappy baru dia tu. So, malam ni dia kompom update blog dia. So rajin rajin lah bace blog dia & follow sekali. http://areltzsensei.blogspot.com/.

...Cerita Tamat...

25 comments:

EDDY DY said...

mesti dia tulis...Lappy baru aku kan?

EDDY DY said...

mesti dia tulis...Lappy baru aku kan?

Hizami Rahim said...

wah.
laptop baru seyh.
haha~
;0

HairiAks said...

X tau lah Eddy..apa lah yg dia nak tulis tu.. lappy baru aku ke.. or??? tunggu & lihat je lah...

HairiAks said...

Hizami..
Ha3.. Laptop orang..
ngee...

iniAKU said...

pewh.mmg cun lappy

♥ana centap♥ said...

aah lah. cun saja. xp lappy apple ssuai utk grafik kan?

HairiAks said...

Ini Aku.
hahha.. mmg cun.. bkn stakat cun.. jelita lagi.. ha3..

HairiAks said...

Ana..
Ahh.. grafik sesuai... n smua sesuai lah.. cuma lain dr lappy biasa je lah..
Hairi x pernah lagi guna apple.. tgok slalu lah...

mR.sYaH said...

laptop baru.. best betul... dahlah apple.. kena ikat perut nih... hahah..

HairiAks said...

Syah..
X pa.. kalau lapar nti Ril makan apple tu.. sedap tu.. apple yg dia beli tu " LEBIH ENAK DIMAKAN BEGITU SAJA" Ngeee...

Daniel said...

Wah...bestnya ada notebook baru.
mesti mahal price dia kan? Tapi apple memang smart. cantik & cute..
boleh pinjam lepas ni.

kacang said...

wah.
laptop baru.
bau kedai lagii.
hehe

HairiAks said...

haha..
Daniel.. Bukan Rie punya.. Tapi Ril punya.. Harga dia nanti tanya sama Ril ok.. Kalau nak pinjam? Tanya sama dia.. KOMPOM dia bagi pinjam lappy dia yang rosak tu.. ngee...

HairiAks said...

Kacang..
hahaha.. Lappy baru.. aahh.. bau kedai lagi... tanda harga pon x buang lagi... ha3...

Jantan Keparat said...

wah..
suke nyew diew!

shey said...

apple ...

*drooling

HairiAks said...

jantan..
Haha.. msti r suka..

HairiAks said...

Shey
sabar ek.. nnti awak bli r sbijik.. ngee..

aainaa said...

wah!! bape juta lappy die?

KERDILDESA said...

jelesnya! aku dah 3 tahun pakai lappy yang sama jer! oh mama . saya mahu laptop baru mcam hairi!!

HairiAks said...

aainaa
mmm.. x da lah sampai juta juta.. dlm ribu ringgit je..he3...

HairiAks said...

kerdil desa...
X pa lah.. slagi boleh pkai lappy tu guna smpai abis hayat dia.. x baik membazar..
membazir amalan syaitan.. he3...

**Sy!eRA_N** said...

suke2 lappy apple...tp student ag...x mampu nk beli..stkat acer leyla..tggu kje..heee

HairiAks said...

syera..
x pa, dh keja nanti bukan setakat apple.. mangga, anggur, durian, betik semua boleh beli kan... he3... ngeee...