Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

02 June 2010

Mood Kuning Mengatasi Mood Merah dan Hijau!!!

...Cerita Mula...


Tahniah!!! Mood kuning berjaya mendahului dalam mood harian aku. Setelah kajian dilakukan  sendiri oleh Prince Hairi melalui mesin yang dicipta oleh Doraemon pada minggu ini. Mood Kuning sebanyak 70%, Mood Hijau 20% dan Mood Merah 10%. Keseluruhan 100%.Terima Kasih kepada mereka yang membuatkan Prince Hairi bahagia dan sentiasa tersenyum. 

...Cerita Tamat...

12 comments:

Coffee said...

Lama tidak melawat blog..
sudah banyak berubah..
Tahniah kerana awak dalam mood yang Happy.
Kalau awak ingin tahu, salah satu kebaikan Happy adalah awet muda.

feedah said...

ha alat doraemon????
rasenye doraemon takde cipta ape2 alat utk hri ni...
hihihihik.....

HairiAks said...

Coffee..
btul tu.. lpas ni hari2 kena senyum lah.. ngee...

HairiAks said...

Feedah..
Lupa pulak.. Doraemon dkt N9 tu buat apa..
Ni yg betul2 punya..
dia baru cipta tadi..
hahaha

EDDY DY said...

aku ingat tadi mood kuning yang kat Header blog tu...rupanya mood kuning Doraemon....

HairiAks said...

Eddy..
Mana2 pon boleh..
yang penting Hairi Happy..
hahaha...

Ery Farieha said...

ohh tu rupenye kuning hijau merah
ingat trafik light td
huhuhuhu

HairiAks said...

Ery Farieha
Lucu lah awak ni...
klu trafik light pon ok gak..
ngee...

@reltzsensei said...

hik3..nk sket yg kuning tu ek??untung nyer sape yg dpt kuningkan aty u tu kan??nk taw..nk taw..ngeee...

HairiAks said...

Ril..
U ni kan..
kalau boleh mesti nak korek rahsia i kan..
yang pasti, i x kan bagi tahu u..siapakah orangnya.. Biarlah rahsia...
1st time entry pendek kan... lalala

FiRsYa MeLisSa said...

hahaha...suke tengok entry nie..
kelakar+banyak warna=happening!!!
lalala~~~
doraemon???nak jumpe dia gak..nk mintak mesin jadi glamor..wah!
gurau jer~

HairiAks said...

Firsya..
Nak jumpa Doraemon ye..
Dtg Tg. Malim ni..
Mcm2 Doraemon ada..hahaha..