Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

06 June 2010

Kalumpang Resort & Bersukaria!!!

...Cerita Mula...
Anda bosan? Tak tahu nak buat apa hari minggu? Ok, jom ikut Prince Hairi dan Sharel bersukaria di Kalumpang Resort. Nak tahu kami buat apa? Jom layan story kat bawah... lalala...
Jeng jeng jeng, Aku dengan Sharel gi celebrate birthday Pija dekat tempat Latihan Industri dia dekat Kalumpang Resort. Aku just beli kek & nyanyi sambil pusing kepala untuk dia. Pija!! Happy Birthday May Allah Bless You.. Muaahhh... untuk kek tu...ngee...
Yang ni ulang tahun ke 14 tahun kot.. haha.. Jangan dok perasan ek.. Umo dah 2+? Nak tahu berapa umur sebenar dia? haha biarlah rahsia.. Tapi Kesian kat Wan Besut, dia tak dapat join sebab jage kedai kat bawah. tapi tak apa lah. Kek untuk Wan Pija dah simpankan.
Nasi Goreng yang Sharel & aku makan ni dimasak oleh Pija sendiri, dia Chef dekat situ. TQ sebab belanja aku dengan Ril. Kalau Prince Hairi datang hari hari mesti muflis resort tu.. lalala.

Habis makan, apa lagi mandi manda lah. TQ juga kat Pija bagi pinjam towel resort tu. Yang pasti hari ni aku dengan Ril main renang berirama, kuak kupu kupu dan kuak lentang. Nasib baik tak hanyut. hahaha...

...Cerita Tamat...

15 comments:

flyz said...

dengkinya...nak gi bercuti rr nnti.

@reltzsensei said...

hik3..sonok2 kn?ngee..buang sumer kesedihan dlm sungai...

HairiAks said...

Flyz..
Jom gi.. gi rmai2 lg best.. he3..

HairiAks said...

Ril..
Btul tu.. smua ksedihan kita dah buang dlm sg..
Yg pasti.. i dah buang mcm2 dlm tu..
sape lah yg btuah dpt sisa sisa i tu..
hahahaha...

syAzAnA said...

wahh. besnyer bercuti. kejelesan mula bersarang di hati. hehe

HairiAks said...

Syazana..
Haha.. cuti mmg seronok..
Tp bila dh blik baru terasa penat..
hahaha..

EDDY DY said...

happy nampak...boleh ker kesedihan buang dalam sungai? kalo cam tu senang la nak buang kenangan pahit nih....

HairiAks said...

Eddy..
mmm.. Mulut je kata boleh.. tapi hakikatnya memang tak boleh..
Sedih tetap sedih..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince Hairi,

Seronok bercuti yer. jelouse lak tengok gambar tu..Pada yang menyambut ulangtahun....mubarak n selamat.

HairiAks said...

sweetie..
Thx...

Daniel said...

Mmm..
Seronok ek bersukaria.. sampai nada ingat dunia.. ok lah tu..

HairiAks said...

Daniel..
Bukan setakat seronok.. Happy sangat sangat. hilang semua masalah. Nape? Makan Hati ke.. lalala.. Yang penting kita enjoy... lalala...
Betul tak Ril & Pija?

Anonymous said...

Rie.. Tlong lah, tiada orang pon mau makan hati sama kamu. Perasan lah dia ni. ;)

ein said...

spe ril???
jeng3 :p

HairiAks said...

Ein..
Ril tu Saharel lah.. Hairi panggil dia Ril je.. Npe ein?