Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 June 2010

Gersang Menunggu Follower ke "500"!!!


...Cerita Mula...

Horay... Lagi 2 orang lagi nak cukup 500 orang. Agaknya siapakah yang akan menjadi orang ke 500? Kita tunggu dan lihat sahaja. Adakah anda salah seorang dari mereka? Pastikan anda meninggalkan LINK dekat entry ini supaya mudah untuk Prince menjejak anda. 

...Cerita Tamat...

8 comments:

EDDY DY said...

aku boleh daftar balik jadi follower ker? huhuhuhuhu apa plak la hadiah dorang kali ni..ari tu Rel dapat MCD...

HairiAks said...

Haha.. Eddy.. Ril dlu dpt KFC.. & Stay bilik Hairi 4 hari 3 malam. untuk yang ke 500 ni tengok orang dulu. Kalau girl x kan nak dok bilik hairi kan. Hadiah dia hairi bg tau kemudian.. ha3...

Miss Orahome1 said...

err, ni sy pelawat ke berapa ni??? hahahha....

HairiAks said...

Miss Orahome..
X pasti lah pulak.. yang pasti bukan Follower ke 500.... :)

dak eina (◕‿◕) said...

da lebih 500 p0n foll0wer hairi tuu.huhu

HairiAks said...

Dak Eina..
Thx ok.. follow hairi... Nice to meet u.. Rajin rajin datang blog Hairi ok..

sweetie2010.blogspot said...

Salam,
Tahniah Prince
Ramainya Follower u...501..

HairiAks said...

Wslm..
tq sweetie..