Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

10 June 2010

Aku Berjaya Menangkap Follower Yang Ke "400"

...Cerita Mula...

Petang tadi Prince Hairi berjaya tangkap follower yang ke 400. Kalau tak silap pukul 3.30 petang waktu Malaysia. Kalau waktu Nepal lebih kurang jam 7 pagi. Orang yang bertuah tu Cik Cepet . Best kan nama dia. Macam unik lah pulak. Tahniah untuk Cik Cepet.
 

Dengan bangga dan riak lagi takabur. Prince Hairi nak bagi dia awards yang tidak seberapa ni. Amik lah awards ni sebagai kenangan. Kalau nak print saiz A3 pon tak apa. Bawa tidur sekali pon tak apa. ngee..

Rasanya dah abis kretif aku edit benda ni. So, ambil je lah. Paling lama edit pon 5 minit. ngee.. Lepas ni menanti untuk follower yang ke 500. Agak agak siapa yang bertuah. Tunggu dan lihat.

...Cerita Tamat...

9 comments:

cemomoi said...

ops... kalu daik ok piala dunia lagpat

EDDY DY said...

Mmg aku tabik la ko..follower cepat jer dapat...dah 410 org..minggu lpas baru jer 300..seminggu jer dapat 100 org?

soclose2213 said...

salam
ada tag..jom klik
http://soclose2213.blogspot.com/2010/06/bila-bicara-tentang-worldcup.html

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

dh 2 aku jatuh follower yg ke berapa?

HairiAks said...

Cemomoi..
he3

HairiAks said...

Eddy..
Mgkn rzeki aku kot.. dpt follower ramai..
x pa lpas ni Eddy nye follower pon ramai gak..

HairiAks said...

soclose..
Nanati hairi klik ok..

HairiAks said...

m.a.p.i.e
Awak follower yang ke 395 lah, kalau x silap lah.. he3...

cikCEPET said...

ahahaaa~..
tenx manyak.manyak.manyak hairiAks...!!
hehee susa2 jep wat award tuh...

dgn bannga riak lg takabur cikCEPET dtg amek award neh...!!
hihiee

:))