Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

14 June 2010

Mengemis Di Pagi Isnin!!!

...Cerita Mula...

Mmm... pagi pagi lagi aku dah menggangu rumah tangga orang. Semua orang aku call untuk dapatkan contoh report  latihan industri. Tapi, sorang pon tak da. Kecewa aku.. kecewa.. Sekarang tinggal 3 minggu je lagi. Tapi, satu benda pon tak buat lagi. Ayoyoooo... Macam mana ni.. Ada sape sape yang nak tolong aku.. Kalau ada silakan bantu Prince Hairi. "Kecil Tapak Tangan Stadium Bukit Jalil Aku Tadahkan" he3..

...Cerita Tamat...

7 comments:

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

wat praktikal ke kat kedah 2?...

la,, sme lh...mapie pon wt praktikal kt subang ni....lagi 3 minggu nak bais..same lh...
haahahha

all the best k..

HairiAks said...

Aahh.. Prtikal... tu yg sakit kpala ni. Tp Hairi wt Kt Tg Malim.. He3...

Hizami Rahim said...

ahaha.
have fun ye dlm mbuat report tu.
;)

HairiAks said...

Hizami...
haha... arap2 lah.. ngee..

sHaiRA haIFA said...

owhh nk cnth report ek?
sy pun xde gak..hehe
bila dh dpt past lah dkt sy jgk..
anta kat email yaa cute_hakirow@yahoo.com..
jngn lupa..=)

peaNut said...

nk tolong cmne..??xtau pape bab keja2 yg hairi buat tu..hikhik

KERDILDESA said...

hahah! semoga siap laa yer kejer tu . heheh