Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

07 February 2010

Family Day Teluk Batik, Lumut & Teluk Intan.

Kronologi Family Day....
7.00 am- Berkumpul di tempat yang telah ditetapkan. Sebelum Keluar rumah sempat tangkap gambar dulu.


8.00am- Bas baru bertolak dari kampus. Then, isi minyak dekat pekan. lama juga tunggu bas ni isi minyak. Hampir satu bas kesejukan disebabkan penghawa dingin yang rosak agaknya.


11.15am- Tiba di Teluk Batik, Persiapan tempat. Mencari kawasan yang strategik. terutama kawasan untuk buat BBQ.
 
( Sempat Bergambar semasa buat persedian tempat.. memang gila bergambar budak-budak ni..)

11.45am- Aktiviti sukaneka, macam-macam acara ada. antaranya Istana pasir. Duit Syiling, Train gila-gila, baling belon sambil masuk air dalam botol. memang enjoy time ni..


12.30tgh- Makan tengah hari, aktiviti bebas.. time ni budak-budak ni amik kesempatan untuk mandi laut.. ada gak yang naik banana bot. yang paling lucu time dia orang dijatuhkan tengah-tengah laut. ada yang nangis. lalalala... masa untuk shopping dekat Teluk Batik...
 
(Bergambar sebelum nak bertolak ke Lumut)

(Pic ni time kat Lumut... semua mata hitam je.. ye lah baru beli kan...hehehe)
 4.00pm- betolak gi Lumut.. Shopping barang-barang.. tangkap gambar.. makan-makan...
 
 
( Pic yang agak menarik tangkap dekat Lumut)
6.00pm- Bertolak ke Teluk Intan. Pusing-pusing Pasar MAlam Teluk Intan.. Sempat beli 2 pasang seluar. lalala..
 
(Pemandangan waktu malam dekat Menara Condong)

 
(Sempat Bergambar dengan Bapak Hayam, Anak Hayam, & MAk HAyam yang Hot-hot)
9.00malam- bertolak balik UPSI.

11.30malam- Sampai Taman Nusa. bila balik je.. x lengah lagi nak update blog.. percutian yang menyeronokan.

3 comments:

Anonymous said...

Hairi.. best pergi sana.. rugi kawan-kawan lain yang x ikut tu..

Anonymous said...

aku sokong sangat-sangat. rugi kawan lain yang tak ikut. yang best time pisang tebalik dalam laut. ada yang menangis. sape budak tu?

EDDY DY said...

Teringin nak gi Pangkor...tpi Perak pun x pernah pergi lagi..cam mana arr? Hihihihi kazen aku ada kawin ngan org Perak..area Mukim Gajah x silap la......