Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 February 2010

London Weight Management Merealisasikan Impian ku...


Aduh.. Lucu.. Geli Hati.. Suka Hati.. Makan Hati pon ada kalau baca post hari ni... Tajuk dia pon x boleh bla... macam nak jadi Duta Produk lah pula.. Oh Hairi... Oh Hairi... sebenarnya waktu cuti seminggu baru-baru ni aku & kakak Kesayangan aku sempat lah gi LONDON WEIGHT MANAGEMENT... dekat JUSCO Seremban.. yang ni tempat untuk orang nak kuruskan badan.. kan u all tahu..  HAiri sekarang ni dah gemuk kan... jadi kena lah jaga badan.. nanti saham jatuh...
 
( Yang ni antara Produk makanan yang kedai tu suruh makan.. kalau makan KOMPOM turun berat badan.. Harga untuk makanan tambahan ni je RM2100 sahaja..  tidak termasuk pembentukan badan kita..)

Mula-mula rasa teperanjat juga dengar harga dia... apa tidaknya untuk pembentukan badan selama 20 sesi RM4000 lebih.. Tambah dengan makanan tambahan RM2100. semua dia dekat RM6000 lebih... Tapi nak kurus punya pasal sanggup tu.. Bila kakak aku buat lebih kurang 3-4 sesi dah nampak hasil. badan dia dah macam ala-ala kerenga.. macam badan model tu... berat dia pon dah turun.. memang cun lah.. lepas ni KOMPOM Balak dia datang nak meminang.. 
     Aku pon x kurang hebat.. mana leh kalah  dengan kakak ku... buat muka kesian... akhirnya dapat juga makanan tambahan tu... banyak juga dia bagi...... oat coklat & Strawberry...

 
( Ni lah oat yang aku makan tu.. ada dua perisa.. rasa dia jangan cakap lah.. muntah kucing pon sedap lagi.. tapi nak buat cam mana.. nak kurus punya pasal semua benda aku makan.. satu bungkus lebih kurang RM22-25. untuk sekali makan.. tapi memang bekesan lah... satu hari x makan nasi pon rasa kenyang..)

p/s- Apa-apa pon thx banyak2 kat kakak aku. sebab dia yang bayar untuk semua ni.. jasamu ke kenang ye.. KEPADA kawan-kawan... jangan pulak cakap Sugar MUM aku yang SPONSOR.. yang ni di sponsor oleh kakak aku ye... hehehehe...

16 comments:

buFFstaR said...

lorr harry....kaya hang ek...ko 2 dh kurus pon....nk jg kerengga gak kew???

Anonymous said...

Ya Allah Rie.. kan awak tu dah kurus.. nape pulak makan benda2 ni.. nanti kurus sangat pon x elok sangat. kalau tinggi macam Rie sepatutnya berat diantara 65-70kg. memang berat yang normal. tapi kalau bawah 60kg. terlalu kurus lah dik oi.. Kan membazir namanya tu. bater suruh kawan-kawan yang gemuk je gi makan benda tu..
-lagi satu kirim salam sama kakak ye.. dia dah berpunya ka? hehehe

-Abg Izan-

Daniel said...

Wow.. itu makanan orang-orang kaya kan? klu Dany.. 2 bulan punya makan tu.. he3.. apa-apa pon terpulang kepada diri kita sendiri. Dany suka guna ayat ni Janji aku bahagia.. betul x? Abg rie?

Anonymous said...

wei,aku pon teringin nak g london weight tu...tp xde duit lggg...tp aku mmg ade niat nk p sana.nak tau sbb pe aku nak kurus????baca dlm blog aku k

HairiAks said...

Daniel:- x smestinya org kaya je leh buat.. sape2 pon boleh..

Anonymous:- pergi lah.. x da orang pon nak larang.. aku ni pon bukan ada duit.. tapi kakak aku yang gi.. aku tompang tuah je.. sekarang ni seluar yang dolu-dolu pon dah boleh pakai..

Anonymous said...

betul ke kakak ni, mcm x cye aje? kalau nak tipu pon beragak lah. x kan lah kkk awk tu nak belikan benda tu untuk awk hairi? mcm x logik kat akal aje, atau sugar mum awk yang beli.tapi guna nama akak. nape awk x masukan pic kkk ko dalam tu? aku ni bkn nk dengki dengan ko.. tapi memang x logik lah balik kg pergi tempat tu. memang x masuk akal. lu pikir lah sendiri..

-Makhluk Paling Sexy- (bukan mulan jamilah)

Anonymous said...

lupa satu lagi.. aku sikit pon tidak makan hati dengan post ni. aku sebenarnya dah pergi dulu tempat ni sebelum awk hairi.. tu yang aku x hairan sangat. kenapa awk punya rawatan murah sangat ye? time aku buat dulu hampir 10K. awk pergi palsu punya ke? atau kena tipu kat orang tu?
kesian..kesian.

-Makhluk Paling Sexy- (bukan mulan jamilah)

Anonymous said...

wahai makhluk paling sexy..
awak ni perempuan ke lelaki..tau kenapa adik sy tak boleh buat rawatan tu??
sbb dia lelaki..
tempat tu tuk pompuan jer..mmg harga dia mahal.dik non..lain kali klu nak p.p time promosi atau time pembukaan kedai baru..skrg kdai2 cam tu dah melambak.klu dia wat mahal2 sepe nak p kan.AKAK jugak..(NAK RESIT KER SEBAGAI BUKTI?)
ERM LG SATU MPS..KAMI MMG TAK KAYA..SEDERHANA JER.TAPI KAMI HIDUP N DIBESARKAN DENGAN PENUH KASIH SAYANG.TAK BERKIRA SESAMA ADIK BERADIK.
APA YG ADIK2 AKK NAK MESTI AKK AKAN BAGI.
SBB AKK SYG DIEORG..
org2 yg busuk hati mcm adik ni..mmg panas jer bila tengok org lebih.kalau nak gambar.tunggu lpas abis rawatan yer.akak ada berpuluh sesi lagi tak buat.rasanya adik ni mst dah tinggal tulang jer kan.sbb dah p wat.treatment pe ek? pakage pe ek amik?explain ckit SEXY...
- kkk Hairi - (nk panggil suger mom pun x pe.ke nk surat branak sbg bukti kmi adik bradik)

HairiAks said...

kak.. sakit je hati post manusia paling sexy tu kan.. mulut dia macam &*&^^%$^^& sangat.. agaknya dia dh pasang insurans lagi mahal dr ko kot.. dia x tau lagi insurans keluarga kita kan.. hehehe.. yang x leh bla tu.. siap ada post part 1 & part 2 lagi... bebulu je dia dengan aku... klu ku thu sape.. jga lah dia..

NoonA ain said...

tu la pasal.di sbbkan kelancangannya la tanpa teragak2 aku membuka blog kosong..nnt aku p wt treatment aku nak tangkap gambar bukti la..

Anonymous said...

Hairi Vs Noona ain.. Noona ain ori ke spicy ni.? ho3.. no komen..

Anonymous said...

Dear Hairi & kakak hairi... updatelah progress terkini ..baper kg dah burned. If ok nak jugak try... so far yg komen x ok yg just pegi free treatment jer... yg dah betul2 went through all sessions baper kerat jer yang nak share citer ok ker tak..

HairiAks said...

Ok Anonymous.. 1st sekali terima kasih kerana mengikut perkembangan Blog hairi.. untuk maklumat lebih lanjut awak boleh emailkan je dekat kakak hairi tentang sebarang persoalan.. sebab dia dah buat lebih dari 3 sesi rawatan.. sebab yang free treatment tu x da lah banyak sangat turun dalam 500g je kan.. so segala persoalan boleh emailkan dekat kakak hairi
hnyzur_3003@yahoo.com.my
no tel... atau emailkan dekat hairi Then hairi bagi no telefon kakak hairi ye.. x berani nak publish no telefon dia dalam blog ni...
nanti kawan-kawan kacau kakak hairi... hairiaks@yahoo.com

HairiAks said...

Anonymous yang yang hantar post 5 Mac 2010.. 12:39
hairi dah baca email yang awak bagi tu.. so, dah bg tau dgn kakak.. so dia dh emailkan apa yang awak nak.. no. hp pon dah bg sekali...

HourThePinkylicious said...

salam..sy nak taw jugak details pasal ni. kakak awk dah mcm model ke belum? hehe..ade pic b4 and after? nak survey harga ni..kalau berpatutan n memuaskan nk try..

Nurul Syakila said...

Assalamualaikum
Sy da email akk awk..sy nk tau menjadi ke x london weight ni