Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

19 February 2010

Kerana Sandal aku Shy..shy..

Cerita hari ni tiada kaitan dengan selipar yang membuatkan aku murka dulu.. Tapi yang ni lucu sikit.. Cerita dia bermula di Maybank ketika aku uruskankan Saham.. habis je proses jual beli tu... aku kena lah turun bawah.. nak aktifkan akaun no 2 untuk Maybank2u... Cina bank tu pon suruh aku jumpa customer service. nak tunggu tu punya lah lama.. ramai orang.. dengan pakaian aku ala-ala hawai tu... duduk lah sebelah MAT SALEH.. ala.. orang Putih lah ni... dia nya pakaian pon lebih kurang aku je.. pakai seluar pendek & Tshirt..
     Aku rasa pelik je time tu.. nape orang putih ni tengok aku lain macam je.. tersengih-sengih..aku wat bodoh je lah.. takut dia speaking LoNDON lak ngan aku nanti... pas tu dia goyang-goyang kaki.. baru aku perasan yang SANDAL dia sama dengan aku.. time macam nak menyorok dalam lubang jamban je... Shy sangat2... aku x boleh orang pakai sama denagan aku.. ingat kan nak tangkap gambar time aku dok sebelah dia... tapi segan lah pulak.. yang best tu.. bila dia nak keluar dari bank tu.. siap tersengeh macam kerang busuk lagi.. aku pon apa lagi... senyum je lah.. tu je yang mampu...
 
(Yang ni aku tangkap gambar sandal aku sendiri.. time ni orang putih tu ada depan aku)

 
( hahaha... dapat gak tangkap gambar curi orang putih ni.. ni pon puas aku nak tangkap pic dia.. apa taknya orang ramai time tu.... tapi blog punya pasal sanggup tu.. lautan api pon sanggup aku renangi...)

1 comment:

buFFstaR said...

hhahahaha.....selipar buatan tootttttt...harusla sama....lalalalala~