Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

23 February 2010

Meng"GILA"kan Diri dalam BiLiK...


Hari ni mood betul-betul x baik.. dari pagi sampai sekarang macam nak marah orang je.. x tahu lah sebab apa. Kemungkinan besar sebab masalah kepala aku ni.. kalau ada gajah, Harimau,Singa & Apa binatang sekalipon yang melintas depan ni.. memang KOMPOM aku gigit-gigit sampai lumat. yang ni cuma bahasa kiasan sahaja... ada maksud disebalik ayat ni.. tapi pikir lah sendiri.. u all semua dah besar...
...Cerita Mula...
U all.. yang atas tu baru mukadimah.. ni baru nak story.. hehehhe.. balik je dari clas LAW 8-12tgh.. 4 jam tanpa henti.. kalau berhenti pon 5 minit le.. Class LAW minor & Major... kepala sudah pusing.. kepala ni pusing dalam class lagi.. Time Class LAW 2. aku mengasingkan diri di depan.. sehingga dikutuk oleh Hamba2 Allah.. Mulut Very THE #$%^^%@$% ..  tapi boleh lagi senyum plastik.. sampai je umah terus makan... pas makan ingatkan nak tido..  bila masuk je bilik.. TETIBA RUMAH Ni BERGEGAR.. AKU INGATKAN KENA BOM... INGATKAN GEMPA BUMI... INGAT KAN Rumah TerBAKAR Lagi... ataupon Gajah Masuk dalam Umah... Rupa-rupanya kawan-kawan AT45  karaoke sekuat-kuat tidaknya... ADUH.. PENING KPALA HAIRI... aku x marah.. tapi kepala je sakit..
 
( Macam Ni lah keadaan yang berlaku dalam bilik aku.. sebenarnya lagi teruk.Tuhan je yang tahu..)

     Mula-mula ok lagi.. bila tahap menjerit2 tu x leh tahan.. ok..fine..aku kunci pintu bilik.. lama-lama makin kuat.. bila x leh tahan.. Semua barang dalam bilik melayang aku baling.. baju dalam almari habis.. kena campak.. hp, buku.. kena campak. botol air, bantal.. PAKEJ lah.. bilik lebih teruk dari tongkang pecah..  aku terus Meng" GILA" ni.. sebab x larat nak kua bilik.. bila aku bangun.. aku tengok aku dah tertido dekat tepi almari.. aku pon x tau bila masa tido.. skrg ni aku nak kemas bilik yang bersepah..lalalalala... POST ni hanya untuk meluahkan perasaan aku ja.. x lebih dari tu.. 
P/s- budak2 AT45  aku x marah pon dekat u all.. but.. hari ni aku sakit kepala je.. lepas ni nak menyanyi.. nyanyi lah.. janji u all bahagia..

9 comments:

Anonymous said...

mulut sape yg ko maksudkan tu????cter la kat akuu

HairiAks said...

mulut sape-sape je lah.. janji orang tu bahagia..huhuhu

Anonymous said...

Kesian ko hairi.. slmt ko x gila. klu x susah gak. nak hantar ko poi tanjung rambutan. tu yang dekat dengan perak. klu tringin nak makan angin leh hantar dekat tampoi.

buFFstaR said...

lorr...patotla duk dpn,....yg penting muncung dh nmpk...ngeh3.....
sabo na....xbaik menggila....ade yg msk tjg rambutan kang....

Anonymous said...

skema siut hairi dok depan, betul ke budak ni dok depan. macam x cya je aku.. ho3

NoonA ain said...

hu3...aku dah buka blog aku.walau kosong.tapi demi tuk melihatkan gambar aku.aku sanggup buka.

HairiAks said...

suka hati aku lah nak dok depan ke x.. sakit je hati ko kan..wekkk..

Kakak- tahniah lah.. dah publish ko punya pic...

Daniel said...

sabar itu separuh dr iman. makan lah panadol untuk melegakan sakit kpala u. dijamin ok punya.

HairiAks said...

Daniel- Panadol x berkesan.. yg berkesan ubat gegat je..hu3