Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

14 March 2010

Baik-Baik Sayang

...Cerita Mula...

U all tiba-tiba je Hairi Suka sangat dengar lagu ni.. mula-mula dengar bosan gak. Bila dah banyak kali dengar best gak.. lalala... Sebenarnya lagu  ni kawan  Hairi yang suruh dengar. ada lah dalam 2 bulan lepas ke 3 bulan lepas.. x sure lah... yang penting time lagu ni popular kat corong-corong radio. tapi baru hari ni nak kongsi dengan u all.. x pa kan.. Dia selalu cakap kalau rindu dengan seseorang.. dengar lah lagu ni banyak kali.. KOMPOM terubat rindu.. tapi betul juga petua yang x berapa betul budak ni bagi..ngeeee... Apa-apa pon Thx kepada dia yang sentiasa ambil berat dekat diri ni...

Baik-Baik Sayang
Artis- Wali 

 Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
kan menghapus dukamu sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku  siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku  siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Hanya satu pintaku untukmu dan hidupmu
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku  siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu 

...CeRita TaMat...

6 comments:

@reltzsensei said...

i pon ske gak..hahahah...

HairiAks said...

sama lah kita... lalala... lirik dia best kan.. byk menceritakan liku-liku kehidupan.. pehhh... Jiwang siut.... he3...

@reltzsensei said...

haah..betol2..best dgr sorang2..hahaha...u mmg mamat jiwang..hik3...

Anonymous said...

Salam.. Kpd Hairi.. memang ada baiknya mendengar muzik-mizik tersebut. Akan tetapi awak perlu mendengar ayat-ayat suci Al-Quran mahupun Nasyid. Supaya jiwa kita lebih tenang. serta diredai oleh Alla S.W.t. Kita tidak sepatutnya mengAgongkan Lagu-lagu yang boleh melalaikan diri kita sendiri. Sebagai cadangan kepada blog hairi, Cuba terapkan sedikit unsur-unsur keislaman. Tiada salahnya.. InsyaAllah...

GreeNrOsE said...

suke2 gak lagu ni~
sbb ni lagu saya n chenta hati sy~
^__^

Anonymous said...

Hello : )
Why do people (society in general) still pre-judge people with tattoos. women commonly?
I am a 26 year old F, have got 9 tattoos, many of which can't be noticed on my everyday travels. 5 - 6 during the summer are pretty much constantly on display. I don't aim for notice and I have a loving boyfriend Without TATTOOS .I get the impression that lots of people think that tattooed persons are blind, as we get stared at, even if we return a glance people continue staring. When will society improve?