Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

18 March 2010

Study oh Study...

( Comelnya adik ni study.. kecil-kecil dah pandai membaca..hehehe.. betul-betul ke adik ni  study..? entah-entah tengok gambar ja. plastik sangat..he3..)

Untuk hari ini berjaya siapkan 1 Assignment untuk individu punya.. lega sikit.. lepas je siap teringat nak update blog.. sebelum tu nak bagi tahu yang tadi sempat pergi makan kenduri rumah Lecturer aku.. kenduri kesyukuran anak dia dapat 10A untuk SPM. hebat-hebat.. tahniah ek... tahniah kepada anak En. Khai..
       Berbalik kepada topik asal pasal study, aku tahu lah esok ada Mid-Term.. Tapi x boleh blaa... budak-budak rumah ni, semua macam ulat buku, turun bawah buku, tingkat 2 pon buku.. pergi tingkat 3 pon buku lagi.. kalau rumah ni 4 tingkat, rasanya semua orang duduk pegang buku je.. rimas pon ada.. bukan aku jealous tapi cemburu je. aku baru study sikit...
( sekali tengok orang dalam gambar ni macam Richard pun ada, macam Ikhwan pun ada, & Macam hasnan pun ada..heheheh.. ulat buku.. ngeeee)
Yang ni baru Mid-Term dia orang study gila-gila.. kalau Final Exam bukan setakat gila lagi.. GILA + + +... lalalala.. apa-apa pun Good Luck untuk esok. Semoga U all dapat jawab..

2 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

gud luck ..kalau bengap sangat nak jawab.. ko tulis kat belakang kertas jawapan.. tolonglah sayang tuan/puan..saya org susah..bagilah saya lulus kerana sayalah harapan keluarga.. hahahha

Daniel said...

gd luck...ho3