Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

23 October 2010

Ayoh Dong Kita Berdangdut

...Cerita Mula...


Selamat pagi semua, sekarang hampir jam 4 pagi. Kalau u all nak tahu. Aku & Abang pija tengah melayan lagu dangdut. Ayoh dong, saipa yang mahu join silakan. Kita goyang Inul. Kalau ngak bisa, aku bisa ajarkan. Boleh? 



Hahaha.. Kalau u all nak tau. Semua esemen aku dah siap. Semua class dah tak da. Tinggal tunggu exam je. Exam pon bulan depan baru mula 22-25 November 2010. Ada masa lagi sebulan untuk study. Kalau study awal pon bukan masuk pon, baik study last minit. Kompom boleh score. 

P/s- Siapa yang nak belajar goyang Inul. Sila datang bilik aku. Aku boleh tolong ajarkan. Macam macam skill ada. Hahaha..

...Cerita Tamat...

4 comments:

Lelaki Ini said...

hahahha..
ak plak lahggieyh seminggu..
malasnye nk stdy!
ak dah pndai goyang inul..
so no need to learn it from u..
hehehe

yetNaza said...

ok.. nanty sy p umah abg.. hohohoho

HairiAks said...

Lelaki..
Hahaha... tetiba aku nak shy pulak.. lalala

HairiAks said...

Farid..
Jom dtg..
silakan.. Abg Pija tlg ajarkan anti.. :-)