Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 October 2010

Seharian Bersama Anak Jerung & Pirana

...Cerita Mula...

Urmm.. Penat masih lagi belum hilang. Tetiba jer aku penat, tetiba sangat happy, sangat sakit, sangat gembira bersama dengan anak anak ikan, anak ayam, anak jerung, anak pirana. Apa anak yang tak da. Cuba cakap dengan aku. Semuanye ada. Kalau u all nak tahu, hari ni aku join family day anjuran Club BECC. Memang seronok dowh.. Walaupun kaki, badan, tangan & macam macam lagi cedera. Aku tetap join sampai habis. So, tengok je lah pic kat bawah ni.


Sempat bergambar sebelum masuk tempat kejadian. Aku with junior & super duper senior..


Semester 7 cuma 11 orang yang join, yang lain sudah hilang dimakan oleh pirana & jerung kat UPSI.. Haahaha


Adik adik yang sangat best.. Tak cukup kaki & tangan nak  melayan kerenah budak budak ni.. Sangat best dan tersangat sengal..


Aktiviti yang memalukan aku & Ikhwan.. Tak pasal pasal kena buat persembahan spontan.. 


Aku bersama dengan budak budak yang gila bergambar. Ketua dia macam biasa, papa Ikhwan @ Wen. Hik3..


Aktiviti membersihkan badan atau nama lain mensucikan diri. Sambil membuang daki daki yang penuh di badan. 


Akhirnya, semua kepenatan.. Cuba tengok pic ni elok elok. Sexy tak Prince HAiriAks..Hik3.. ( Mood gatal sambil mengela) lol..

P/s- Thanks kepada AJK pelaksana. Sangat best join program dia orang buat. Sempoi jer.

...Cerita Tamat...

8 comments:

aMoR said...

kt ne tu

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

adoii,,gua igt betol2 la td

yetNaza said...

y penting pic sy y paling vouge lam pic y last.. hahahahah

diana said...

amboi..
seronok no mandi dengan anak dara..??
hehhehe

HairiAks said...

Amor..
KAt sungai samak.. best2..

HairiAks said...

Lokman..
hahahaha.. tipah tertipu lagi..

HairiAks said...

Farid..
x pa lah.. amik lah yg paling vogue ek..
tapi abg super duper Vogue k.
hik3...

HairiAks said...

Diana..
ha3. mmg sonok mandi ngan anak dara.. best2..