Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

13 October 2010

Bila Prince Syok Sendiri..


...Cerita Mula...

Hahaha..Fuhh.. Penat gila aku hari ni. Walaupun penat, tapi masih boleh mengeluarkan senyuman plastik. Kalau u all nak tau sangat,  aku terlibat dalam PESTA KONVOKESYEN 12 UPSI. Hahaha.. memang seronok dowh.. Seperti biasa sekretariat pilihan hati, KESIHATAN & KECEMASAN. Tetiba pulak aku nak bertukar menjadi Hencik MEDIC. OMG...


Fuhhh.. Menangis nok nok kat luar tu tengok prince pakai jubah konvo. Padahal sidang  pertama  mula pagi esok. Tapi aku dah pakai dulu. Hahaha.. Bukan selalu aku nak syok sendiri ni. 1 tahun 2 kali je boleh pakai jubah. Itu pon pinjam mak cik & pak cik yang nak konvo punya. Peduli apa orang nak kata aku syok sendiri. Ada aku kisah? Janji aku bahagia kan.. kan.. kan...

P/s- Tangan masih sakit lagi. Derma darah 1kg..Ehhh.. Silap pulak 450ml jer..

...Cerita Tamat...

11 comments:

diana said...

wah..tu pegang kertas ape tu??
hehe

@reltzsensei said...

u..cantek skroll u pgg ek..cam i knl jerk skroll tu..ngee..

BLADE EDGE said...

salam..

Silalah ke blog BLADE EDGE

lady XOXO said...

betoi2.. peduli aper org nk kata.. lantak lepa la PRINCE.. manusia.. ahahha.. wah2 rindu wina masa wina o konvo tahun lepas... uwaaaaaa... syok2... UPSI erk.. kawan wina ada situ.. sorang

AiDa AzRyN said...

Haha~ 1 kilo?*pitam jap~ wuwuwu~ >_<!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wiwitttt....
congratz bro

derma darah 1 kilo?
hahaha......2kali jumaat konpem padam

♥ciK-t0ge ♥ said...

waaahhh..
cantek jubah,, pinjam bole??

hehehe taniah..
bakal doktor la ni ya?

Cz Aina said...

hahaahahahha..
sy nk pakai ubah lg....
mse konvo xpuas..
pinjam kn jubah pakcik or makcik kamu..
haahahha..

imanshah said...

salam, adik saya konvo sabtu ni

sweetie2010.blogspot said...

Salam Prince,

Hencik medik, tahniah..bagus, derma darah sampai 1kg..hehhee..

Aperpun tak salah syok sendiri bergambar..Ada ku kesah..

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali pertama di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html