Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

28 October 2010

Trip Bukit Fraser


...Cerita Mula...

Hey all, hari ni aku just nak tunjukan pic kat Bukit Fraser jer. Tak larat nak tulis banyak banyak. So, u all layan je lah pic ni.



Yeah, selamat datang ke Bukit Fraser..


Sekali tengok pic ni, macam dok kat London pulak. Hik3. Semua segak bepakaian baju sejuk. Konon kononnye sejuk lah tu.. Tapi memang sejuk kot, sebab baru lepas hujan. Wakakaka..


OMG, Ini bukan tugu peringatan atau patung patung yang berkeliran tanpa arah tujuan. Ini benar benar manusia yang agak durjana. TAK JUGA YA? ( Ayat dipetik dari salah seorang Dr. di UPSI). lol..


Ok, sila fokuskan mata anda di belakang aku. Beg yang aku guna. Sangat meriah colour dia. Pink colour. Ini semua EN. Farhan punya pasal. Jangan tanya kenapa. Nanti aku sangat emo. Urmmm


Haha. Ini dia, tempat paling WAJIB bergambar sekiranya datang Bukit Fraser. Walaupun orang di sekeliling sibuk melihat pelbagai aksi yang aku buat. Aku buat tak tahu jer. Siap melambai tangan lagi. Do I care?


Aksi sebelum nak kuak lentang dilakukan...


Urrmm.. Kalau u all nak tahu, aku mampu bertahan selama 15 minit je. Air dia sangat sejuk. Bapakan sejuk.  Kalau masukan mineral water. 3 minit dah beku..

P/s- Kesian dekat kawan aku yang pening pening lalat. Jalan yang sangat mencabar. Lepas ini, aku menunggu trip Langkawi Ahad hingga Rabu.


12 comments:

diana said...

gambo last sekali..
member sebelah tu ape pasal..
macam tersiksa je..
member atas dia tu berat sangat kot..
hahha..

Lelaki Ini said...

besh2!!!

HairiAks said...

Diana..
kalau nak tau.. pic tu seksa sgt2 kalau sape yg tengok.. mAy be berat dosa kot.. hak3..

HairiAks said...

lelaki..
mmg best sgt2...

AiDa AzRyN said...

Fulamak~ beshnyer~ enjoy sakan nampak~ *jelez2 :P

mye said...

hahahaha..
pkai beg pink tu..hehe
next time bawak r sekali nak ekot juga..hehehe^_^

ChipCoklat said...

Bukit fraser...hehehe..syok oo..pg sane...sejuk je...relax n enjoy..terlepas daripada kesibukan kota..hehehe..

@reltzsensei said...

wa bestnyer ble dh sem 7!!!jln manjang ek u!!!waa...best!!!

HairiAks said...

Aida..
hahaha.. best..

HairiAks said...

Mye..
mmg lucu ble pkai beg pink.. smua org tgok jer.. smapi prince shy2 kucing jer..

HairiAks said...

Chip.
mmg best kat situ.. relex jer. s stress.. tgok htan2.. sjuk.. mmg tenang..

HairiAks said...

Rel..
nti u sem 7, sme lah mcm i.. jalan2 jer. dh x tau nk wat apa. So, jln2 cri mkn.. :)