Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

08 October 2010

Semakin Bosan Dengan Scandal Baru Aku..

...Cerita Mula..

Salam sejahtera dan salam satu Malaysia untuk semua, ayat yang agak skema untuk malam ni. Haha.. Memang sungguh skema. Aku just mau cerita pasal aku sudah mula bosan dengan scandal baru aku. Aku dah tak larat nak menghadap muka dia. Dari petang sampai malam, kena berkepit dengan dia, makan besama dia, minum bersama dia. Arrghhh.. Sangat tertekan.. Boleh sakit jiwa aku...


 
Tapi Cik Scandal dah warning awal awal. Kalau aku tak berkepit dengan dia. Dia akan gigit aku sampai lumat lumat. Aduh.. Sungguh tertekan. Lepas 2 hari ni aku akan bebas dari Cik scandal "A". Then akan berjumpa dengan Cik Scandal baru. Yang baru lagi puaka. Bapakkan susah nak melayan dia. Lagi cerewet. Ok lah, Cik scandal yang aku maksudkan ialah Cik Esemen aku . Sangat susah dikalangan yang paling susah nak buat.

P/s- Kepala otak serabut dengan jurnal yang aku sendiri tak faham.

...Cerita Tamat...

4 comments:

AiDa AzRyN said...

Haha~ dah agak dah siapa scandal kamoo~ @_@

FiRsYa MeLisSa said...

ingatkan skandal tu orang..
rupanye asgment..sabar lah yer~

.Nurul Fateha. said...

ceh! baru nak puji giler brani wat tajuk post camtu. hahaha. rupe3nye esemen~ adeh, tertipuuuuu~

diana said...

susah atau tidak,
hidup mesti diteruskan..
chaiyok..chaiyok...!!
hehe