Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 October 2010

Emo With Someone...


...Cerita Mula...

Urrmm.. Sebenarnaya aku cuma nak main emo emo petang ni. Biasalah, bukan selalu nak tengok aku emo. Betul tak? kalau tak betul. Sila betulkan juga. Boleh? Aku tak boleh tahan dengan perangai 2-3 orang ni. Argghhh... Kalau boleh nak gigit gigit sampai jadi bubur kacang. Lol..

Tolong tanya kenapa aku emo sangat? Nak tahu? Mai sini ramai ramai. Aku nak ajak hampa semua mengumpat. Kalau u all semua nak tahu. Susah kan kalau dapat orang pentingkan diri sendiri. Tak reti buat kerja. Suka menyusahkan orang lain. Paling aku suka. Bila  aku terpaksa menjadi kuli sepenuh masa bersama kawan kawan yang lain. Memang sedih diperlakukan seperti ini. Tak ubah seperti seekor anak kucing yang kehilangan ibu mertua.(Tolong jangan gelak, aku tengah serius ni).

OMG, dekat akhirat nanti u all jawab lah sendiri. Kalau dah tahu tak boleh nak pikul tugas berat. Apa lagi, jangan terima jawatan tu. Jangan bagi 1000 alasan. Jangan bagi sejuta alasan. Kalau orang dah bagi amanah, sila jalankan amanah tersebut.  Aku tak salahkan dia 100%. Aku pon busy juga dengan Thesis aku, Esemen aku, tapi aku boleh je bagi kan masa bersama scandal aku. Dengan kawan kawan. Aku boleh jalankan tugas SETIAP HARI, SETIAP MASA, TANPA SEBARANG ALASAN. walaupun aku sangat busy sebenarnya.

Kepada adik adik ku yang senasib dengan abang mu ini, sabar itu separuh dari iman ye. Kita sabar je lah dengan sikap kawan kita yang 2-3 orang tu.JANJI KITA HAPPY & ENJOY TIME KERJA. Memang seronok kerja dengan u all semua. Sebagai tanda penghargaan kepada kawan kawan kita tu. Abang dah beri satu hadiah untuk dia orang semua.


Hahaha.. Ini dia hadiah yang aku maksudkan. Senyuman paling manis, cantik, handsome, cute...  Kalau u all perasan, aku comel sikit dari JUSTIN BIEBER. kan..kan.. kan... Cewahhh.. Memang perasan betul orang tua ni.. Puji diri sendiri lah pulak. Walaupun muka ku merah seperti buah epal. Tapi kening ku tetap menjadi pujaan....



Hahaha... Disebkan hari ini aku tersangat bermurah hati. Semperna ulang tahun Insurans Mulut aku tamat. Aku tambah lagi satu. Kali ni, aku cuba besarkan lubang hidung aku sebesar lautan HINDI. Tapi Hencik blogspot cakap ini yang paling besar. Hahaha... So, kepada u all yang aku tersangat marah.. Terimah pakej 3 in 1. Free je aku bagi..

P/s-Masih belum terlambat untuk Si dia berubah. Pic ni limited edition ok. Sape-sape yang nak buat tempahan. Boleh emailkan kepada hairiaks@yahoo.com or Ym. hairiaks@yahoo.com

...Cerita Tamat...

6 comments:

diana said...

ish..
ish..
dah berape hari tak melombong ni???

HairiAks said...

hahaha.. 2 bulan x melombong..hik3..

mR.sYaH said...

mmg ada manusia spesis tu.. nama nak tp keje xnk..

imanshah said...

dah keje sok2 lagi ramai jumpa yg jenis macam ni..

tadi g tg malim konvo adikku

ezzu said...

hahaha..kelakar lh tgok muka hairi mcm tu...hehehe...

AiDa AzRyN said...

Hahaha~ hensem sungguh! >_<!!