Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 October 2010

kompius yang malampau lampau

...Cerita Mula...

Aduh.. Sakit kepala memikirkan tema pakaian untuk malam Pra Graduasi Anjuran Kelab Keusahawanan UPSI. Sangat sangat meletop tema pakaian yang budak budak ni buat. Kalau u all nak tau, dah dekat seminggu aku memikirkan pakaian apa yang paling sesuai. Sehingga hari ni, still ble ble lagi. Ikutkan hati tak payah pakai baju lagi senag kan? kan.. kan.. kan..

Tema tahu ni DESA. Aku ulang sekali lagi DESA. Dan ulang sekali lagi DESA. Nak pakai baju apa tu? Baju Melayu? KAin Pelekat? Songkok? Capal? Urmmm.. Not my taste. Baru ingat sem akhir ni nak pakai pakaian yang agak vogue sikit. Tapi musnah segala harapan. Kalau sem lepas boleh juga aku pakai yang agak vogue. Tema Vogue & Glam Night. Tapi tahun ni, aku redha je lah. Pakai T-shirt Pagoda + Kain Sarung.



P/s- Ada cadangan untuk pakaian malam ni?

...Cerita Tamat...

11 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

tema desa ya???
ermm.. camane eh.. agak susah di situ..
sebab agak limited, pesyen desa nie.. =.=

rasanya ok gaks kalo pakai baju melayu.. *sebab mmg tuh pesyen die*
pastu kain plekat ikat kt dahi tu.. *err*

pakai slipar getah..
^.^

HairiAks said...

Yang ikat kat kepala tu ok kot.. Sekarang tengah pikir baju melayu tu. Sesuai digantikan dengan apa? sbb x mau pkai baju melayu...
muskil2..

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

pakai jerlah t.shirt pagoda ngan sarung pelikat tu..pastu ikat kepala...itu kalau jadi orang kampung.

hmm kalau jadi ketua desa. pakailah tengkolok prince macam citer hang tuah tu..ha..tengok citer hang tuah.dapatlah ilham

diana said...

aha..cantik dah tu..
rokok daun jangan lupa..!

ezzu said...

aa..susah jgak nk cri pakaian yg sesuai dgn tema nie...
kalu sesuai pun bju melayu tu pun sesuai kot....
yg penting the best..hehehe

mR.sYaH said...

alah pakai baju pergi sawah tu.. baru kena dgn tema..

HairiAks said...

Swetie..
Wslm.. Hahaha..thanks...

HairiAks said...

Diana..
Prince x hisap rokok lah.. so, pakai curut boleh x?

HairiAks said...

Ezzu..
hahaha.. mmg sesuai..
Tp prince x suka pakai bju mlayu.. hik3.. so, mcm mana ni?

HairiAks said...

Syah.. Good idea,, akn dipertimbangkan.. :-)

farid_yet89@yahoo.com said...

motip sgt xtau nk pakai ape.. lain kali dtg ngan spender sudah... hahahha.. papepun hope abg enjoy ye mlm td..