Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

30 October 2010

Bila Kupu-Kupu Malam Menggila


...Cerita Mula...

Hey all, malam tadi sempat aku menghabiskan sisa sisa hidup di Tanjong Malim bersama someone. Maybe inilah kenangan paling manis sebelum aku nak berpraktikum. Jika sebelum ni, asyik aku je nak ke Rawang or ke Bukit Beruntung. Tapi semuanya berubah. Tiba tiba je malam tadi dia jemput aku dekat rumah. Best sesangat. Kalau u all nak tau, time tu dekat jam 11.30pm. Ingatkan dia main main. Rupanye betul betul dowh.

So, apa lagi. Aku ikut je la. Aku redha je kemana dia nak bawa aku pergi. Jangan  jual aku kat Siam sudah. Memang kena penampar saiz 42. So, u all layan je lah pic aku ni. Bak kata pepatah, dimana ada Prince di situ ada pic gedik dia. Hahaha.. 


Hahaha.. Kalau aku tak yang bagi tau pon. U all semua dah tahu kat mana aku sekarang ni.


Wah.. Cantiknye...Sampai nak terkeluar bijik mata time ni. Cahaya yang sangat terang menderang. Kalau pasang di Tanjong Malim. Mesti meriah kan?


Walaupun duri cactus dah banyak yang tercabut. Tapi, ramai juga yang nak bergambar kat sini. Sehingga berlakunye aksi tolak menolak antara satu sama lain. 


Baaaa.. Cakk... Apa macam? Comel tak  pic aku kat sini. Hahaha.. ( Mood gedik)


Ok lah.. cukup cukup lah tu.. Orang pon dah bosan nak tengok pic aku kan. Yang ni pic akhir aku...En. Blogspot dah pening kepala tengok aksi aku.So, dia dah warning suruh tamatkan entry. :-(

P/s-Thanks kepada someone yang bermurah hati nak bawa jalan jalan kat i-city. Sayang kat dia.. Dekat Jam 4 pagi sampai rumah. Penat, tapi aku happy sangat sangat.

...Cerita Tamat...

12 comments:

Azhia said...

woooo...tempatnya bagus. di indo tak ada macam tuh...

@reltzsensei said...

wa..kemain u bergedix ek ngn lampu2 tu ek!!!hahaha

Eazy Izzuddin said...

whoaa...
cam penah nmpk..
xD

Lelaki Ini said...

hahahaha..
gewdiz sgt2
hahahahaha

HairiAks said...

Azhia..
hahaha.. nti suruh PM awak buat mcm tu dkt Indo yer.. hi3..

HairiAks said...

Rel..
hahaha.. memang best sgt.. Kalau u ada time ni.. mesti leh join i gedik2 kan.. ha3.. best sgt2..

HairiAks said...

Eazy..
hahaha.. btul3..

HairiAks said...

Lelaki..
lol.. mmg gediz sgt2 kan.. hik3..
sekali sekala lah..

Pencacai Alim said...

hakhakhakhak..tu je..

AiDa AzRyN said...

Kesian aida~ xpernah lagi menjejakkan kaki disana~ uhuk2~

mye said...

bestnya..huhu
tp sape someone tu??
hehe

diana said...

wah..
suka la tu keluar dengan yang tersayang mungkin..