Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

25 May 2010

APA ITU SEX?


...Cerita Mula...

Alkisah seorang anak pompuan yang baru masuk tadika bertanya kepada mummynya.. 'Mummy, mummy? sex tu apa Mi?'..  Terkedulah si ibu.. Terasalah akan kemodenan zaman sekarang yg berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.  Sesuai dgn konsep pendidikan seks yg sedang hangat diperkatakan, mulalah si ibu mencari jawapan yg sesuai utk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat.  

Maka si ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukkan bayi dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara mummy dan
daddynya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran si comel iaitu anak gadisnya yg bertanya itu.. 
Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak... Si ibu kehairanan dan bertanya. Si anak menjawab dalam tangisan.. Jawapan mummy tu panjang, ruangan jawapannya pendek saja ni... sambil  meyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)..

NAME:...........
SEX:............
Class:..........
Subject:..........
...Cerita Tamat...

13 comments:

nabila said...

hahahah...aiya!!!!!

nex time kalau aku ade anak aku ckp mcm ni
"knape tanye ni??"

haaaaaa....bia anak tu ckp dlu sbb die..klu tak komfem aku merapu mcm si mak kt atas ni

HairiAks said...

Nabila..
tahu x pa...
harap2 jgn jd mak yg merapu mcm ni..
Tp sekali sekali ok gak merapu..
janji dia bahagia kan....?
btul x?

flyz said...

hu..hu..lawak2x

HairiAks said...

Flyz
haha.. mmg lawak...

Ryan Valentine said...

pandai tergelak pulak aku bace..
Haha!!

@reltzsensei said...

hehehe..cepat u wat ulasan ttg tajuk suare siswa td ek??hik3...

HairiAks said...

Ryan
ho3..
lucukan.. ngee...

HairiAks said...

Ril..
i lucu tau.. mmg lucu..
u tu x mau senyum dlm TV..
dah lah live time tu..
Then, u pegang hidung.. jelir lidah..
i dok gelak je ngan helmi..
hahaha

MiE sMiLe said...

motif sngat hairi...
pandai main isu ea hahaha

HairiAks said...

Mie..
Tu bukan Isu..
tapi realeti dlm kehidupan..ha3

Daniel said...

ho3.. lucu lucu..

farahin said...

ish mummy die ni pun cepat sgt nak cuak.haha!

AnjungUmmi said...

wa kah kah kah