Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

29 May 2010

Tahniah!!! Areltz FOLLOWERS ke 200?


...Cerita Mula...

Tahniah..Tahniah..Tahniah.. Tunggu punya tunggu.. Akhirnya ada juga orang yang singgah dekat blog Prince Hairi. Rasanya baru 5 bulan usia blog Prince Hairi. Kini, sudah 200 yang follow. TQ kepada mereka yang sudi follow. Mesti ramai yang tertanya-tanya siapakah orang yang ke 200 tu. betul tak?

Haha.. bertuah si Sharel ni, dia telah menjadi followers yang ke 200. Tahniah..

P/s- Sebagai penghargaan kepada Sharel yang telah penat menunggu untuk menjadi orang yang ke 200. Maka, Prince Hairi Berbesar hati menjemput dia bercuti di rumah Prince Hairi 4 hari 3 malam. beserta baucer makan KFC. Boleh? Ok Sharel..

...Cerita Tamat...

12 comments:

EDDY DY said...

Hahahaha..sampai cam tu skali ker @rel tunggu?...x aci nih..x bagitaupun ada kontez follower yg ke 200....

HairiAks said...

Haha...
Eddy Dy... memang saja2 buat secara tertutup..
bukan apa... nk buat kejutan..
x pa..
Prince hairi buat Kontez yang ke 300 nanti...

@reltzsensei said...

eddy: hahaha...i ni pembace setie blog die taw..sumer perkembangan blog die i follow..tu yg sgup tggu tu..hahaha...jgn jelez...rie..i tuntut adiah tu ek...ngeee....

HairiAks said...

Ok Ril...
Esok juga i tunaikan janji2 manis i ni..
haha...
Tu pun kalau u sudi lah..
walaupun harga dia x seberapa...
Terimalah seadanya..
boleh ke tidak? boleh ke tidak? boleh ke tidak?

EDDY DY said...

a'a..follower yg ke 300...mcm la aku dapat ikut sbb aku dah follow ko...nanti la aku pakai blog yg satu tue..tpi jrg update la..hahahahaha...

@reltzsensei said...

bole2!!!!sok ek!!!ngeee...

HairiAks said...

haha...
eddy boleh je...
yang pasti sape3 sahaja boleh join..
x kira lah acc baru ke...
klu yang ke 300, hadiah dia lebih lumayan sedikit..
he3..

HairiAks said...

Ril..
Ok2.. esok kita gi KFC TG Malim..
KFC kebanggaan keluarga i..
ha3..

MiE sMiLe said...

wah patut la.. ada tawaran yg istimewa rupanya
haahha

Fakhrur Razi said...

alamak
ak lmbt skit jer =.=

afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

dapat makan kfc tu sebulan pun tak ape