Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

10 May 2010

Oh Latihan Industri!!!

...Cerita MuLa...

Hari pertama Latihan Industri, Oh nikmatnya.. malam tadi aku x boleh tido.. jam 3 terbangun, jam 4 terbangun.. setiap 1 jam mesti terjaga.. 7.40pagi dah bertolah dari rumah.kiranya nak datang awal 15minit lah konon.. sampai-sampai je... pintu x buka lagi.. jam 8 baru buka..
Haha.. sempat lagi snap pic.. ni kat dalam Office.. Si Al tu saje je dok kat belakang.. dia tahu aku nak masukan dlm blog.. ngee..

Bila sampai je.. kena isi macam-macam borang.. yang paling penting surat penerimaan jawatan. Jasmie memegang jawatan Pembantu Eksekutif Penyelidikan & Perundingan, Albinus Pembantu Eksekutif Operasi, Helmi Pembantu Eksekutif Kewangan... macam biasalah... paling Vogue sekali aku lah... Pembantu Eksekutif Pemasaran... Ho3... Jangan makan hati ye... lepas ni boleh lah aku promosikan blog Prince Hairi.. Ayat Skema aku guna ni..lala..

Disebabkan x da kerja untuk hari pertama.. So, apa lagi.. Update blog lah.. Lupa nak bagi tahu.. sepanjang LI ni aku dapat NoteBook sebiji.. kerja isnin-jumaat je... Yang penting bila dapat je NoteBook terus Update blog..huhuhu... X da kerja konon.. plastik sangat...sebenarnya kerja dah ada.. tapi x tahu nak buat macam mana.. ye lah.. saya budak baru belajar...

P/s- Kepada kawan2 selamat menjalani latihan Industri...
...Cerita Tamat...

13 comments:

NoonA ain said...

ha selamat menjalani latihan industri la ye..belajar sebanyak yg mungkin kkat sana.kutip segala ilmu dan pengalaman.biar susah jdkan pengalaman..ada pe2 masalah bg tau aku..nk2 dari segi kewangan.he3

bloggersharkira said...

good luck!!

HairiAks said...

ok...aku suka ayat yang akhir tu... dari segi kewangan..kecik tapak tangan Stadium Bukit Jalil aku tadahkan...
Ok kak... Lupa nak cakap..Tahniah untuk Ko..dah sah jawatan....
Huhu.. x da masa nak tlis crita ttg ko..ho3..

HairiAks said...

Bloggersharkira

Thx...

Hizami Rahim said...

ahha.
wah.
tahniah.
;)

HairiAks said...

Hizami..
Thx..

~ thalhazlin ~ said...

good luck, bro! :)

kaChaNG_dEwa said...

hohoho..kalu ada elaun jangan lupa kongsi.miahahaa..selamat bro.

HairiAks said...

Thalhazlin
Thx bro...

HairiAks said...

Kachang_dewa
ho3.. elaun? ada lah sikit..
boleh lah nak sara hdup untuk 1 bulan..

abu muaz said...

selamat bertugas

NoonA ain said...

oooo ada elaun..maka aku tarik balik kata2 murni aku.nnt ko enjoy.

@reltzsensei said...

rie!!!i dh blk!!!wa pnt semalam blk nek tren...selamat LI!!!tuk u n i gak...hik3...