Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

24 May 2010

Shy...Shy...

...Cerita Mula...

Belum pernah aku rasa malu semalu-malunya.. Buat pertama kali aku malu dengan Shin Chan ni... Aduh, aku malas nak cerita pasal apa aku malu. Apa perasaan U All.. time tu U All di bawah separuh sedar.. Then, melakukan aksi yang begitu memalukan. Yang pasti, masa tu kita betul-betul x sedar apa yang kita lakukan. Mesti malu kan.? x tahu lah kalau U All x malu. sah-sah lah muka x tahu malu kan.. ha3.. Jangan lah marah... Rasa malu aku  masih lagi dalam ingatan.



Oh, Shin Chan kalau ye  pon, Shin Chan sepatutnya tak perlu bagi tahu perkara ni dekat aku, Apa  salahnya dia simpan je dalam ingatan peristiwa yang berlaku tu. Tak perlu lah bagi tahu aku, ni tak, tiba-tiba dia bagi tahu, ingat lagi ayat  dia, Prince Hairi "nak dengar satu rahsia tak, tapi janji jangan bagi tahu orang lain tau, kita dua je yang tahu benda ni".. Lepas tu, mula lah dia cerita kan dari A-Z. masa ni aku rasa macam nak sorok muka aku bawah katil, kalau tidak pun pakai topeng muka. Oh Shin Chan.. ko memang Noty...

Sampai hati dia cerita benda tu dekat aku, kalau time tu dia ada depan aku, aku ulang tayang balik dekat dia. baru puas hati. Sebelum ni aku tak perasan apa yang aku buat. Tapi Shin Chan untunglah. dapat tengok, rasa dan TUT..TUT.. ( Ayat disekat)... Sorry.. Wahai Shin Chan, Kenapa lah ko ceritakan ni dekat aku, tak boleh ke simpan rahsia ni seorang diri.

Shin Chan, honestly.. aku tak tahu macam mana nak berdepan dengan ko, malu sangat-sangat. tayar kereta pon x tebal macam muka aku ni. Kepada Shin Chan, anggaplah itu sebagai satu kenangan yang tak boleh dilupakan. Yang pasti, janji jangan cerita dengan orang lain seperti mana dalam perjanjian kita.. ha3... macam ayat mengugut lah pulak. " BIAR PECAH PASU, JANGAN PECAH KAT MULUT" Boleh ke tidak? boleh ke tidak? boleh ke tidak?

...Cerita Tamat...

6 comments:

nabila said...

hahahah..mmg rahsiaaaaa..sbb tak tertulih pun dlm post ni

HairiAks said...

Haha..
Nabila..
kalau Hairi tulis..
Mmg malu tahap cipan k..

@reltzsensei said...

hahaha..nme dak tu pon shin chan kn??mmg r noty..muahahaha...msti dak tu cumel n cute cam i kn????hik3..ngeee..

HairiAks said...

Haha.. betul tu Ril.. dia tu noty sangat... sampai i yg jadi malu nak jumpa dia ni... comel? boleh lah.. comel sikit dari u..
haha... u comel ke?
ngee..

@reltzsensei said...

agak2 pe la rahsie yg die cte tu ek??xmo citer kt i kew rie??hik3..esh de agi org cumel dari i kew???xbole jadik ni..ngee...

HairiAks said...

Ril.. Biarlah rahsia.. klu u nak tahu sgt.. nti dtg umah.. i cerita dari A hingga Z... takut je je x larat nak dengar..
Yg pasti u akan berguling2 dr tingkat 3 ke tngat 1 dgr cerita ni...
hahaha