Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

09 May 2010

Kemana hilangnya semua Ikan aku!!!

...Cerita Mula...

Bila bangun dari tidur jam 2 petang, aku rasa kecewa gila. Semua ikan aku hilang. hampir 320 ekor yang sepatutnya boleh dijual hilang begitu je.. 8 Tanks ikan aku kosong.. aku x tipu... sakit hati...
Tengok ni.. tinggal lumut je dalam Tangki aku.. sedih.....

Kerugian kali ini dianggarkan RM144,000.00. Ni semua salah intenet dekat rumah dengan sistem. petang semalam aku dah bela semua ikan-ikan ni.. siap bagi makan.. tapi dekat nak 10kali kena refresh. kejap-kejap heng... aku x peduli.. pulangkan ikan aku... pulangkan..


Sekarang ni, untuk game fish ville aku dah level 77 (9,961,346) duit dalam tangan pula ada lebih kurang RM 3,180,571.00.. Jutawan dah  ni.. tapi dalam FB je lah... sape nak aku belanja? jom...

...Cerita Tamat..

13 comments:

Hizami Rahim said...

wakakaka.
aku dah lama bersara.
;(

stingray said...

fishville mania rupanya
wakakakakaka

stingray said...

fishville mania rupanya
wakakakakaka

asphaq said...

hahahaha.
apa lah.
aku lah hamek makan suma ikan ko.
ahahaha

Lazyf... said...

igtkan btol2 la jutawan td...hehehe

HairiAks said...

Hizami..
haha...
msti dh byk dpt pencen kan..
ho3

HairiAks said...

stingray..
ha3..
fishville mania..

HairiAks said...

asphaq
Smpai ati ko amik ikan aku..
pas ni kna jge baik2...
tkut ko amik lagi..
huhu

HairiAks said...

lazyf
Mmg lah jutawan..
tapi dalam Fb je..
kat luar tggu lg 5 thn baru nk jutawan..
Amin...

zulkbo said...

salam..
alahaiii..
kesiannya rugi ke?
jutawan FB rupanya..
he he..

NoonA ain said...

KO NI MCM2 LA..KIRA UNTUNG LA BOLEH MAIN DARI AKU NI HA..

HairiAks said...

Zulkbo
Haha..
Jutawan FB je...
ok apa..
yg penting jutawan rite?

HairiAks said...

Noona Ain @ Kakak...

ala.. biasa lah.. nak aku mainkan game tu untuk ko ke...?
Farm Ville ko dah mati cam tu je..
x larat aku nak tlg tuai unt ko...
ho3...