Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

06 May 2010

Bosan tahap dewa!!!

...Cerita Mula...

Hari ni khamis, esok jumaat, lusa Sabtu, tulat Ahad... lepas tu Isnin balik... pusing-pusing hari yang sama je... aku dah mula bosan mengira hari ni.. x tahu lah kenapa... he3.. sebenarnya aku nak cerita pasal bosan je.. tiba-tiba masuk pulak pasal hari.. nak tak nak.. U all layan je lah apa yang aku merepek petang-petang ni..



Tadi bangun tido jam 2 petang.. yang ni kira awal lah.. kalau ikutkan hati.. nak juga bangun sebelum Asar.. puas sangat-sangat.. celik je biji mata terus buka FB.. kemas bilik.. petang keluar gi makan dengan budak-budak rumah.. nak YM dengan kawan-kawan ramai yang dah balik kg. Apa lagi.. jom Noty2kan diri dalam bilik..haha...

...Cerita Tamat...

5 comments:

matadiarihariku said...

notylah anda sebelum anda dinotykan...ngeee..

Hizami Rahim said...

weh.
tak balik kah?
hohO.

HairiAks said...

matadiarihariku
haha..

HairiAks said...

Hizami
x bailik..
buat Latihan Industri..
kat UPSI Holding...
2 bulan...
So..sem ni x cuti...

afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

masih praktikal kat UPSI holding ke....
eeeeemmmm ni kilang kan...
coz kat sni mmg terkenal dengan gudang dan kilang UPSI...

Sorry lama sungguh tak ziarah blog kamu maaf ye kerana kesibukan bekerja membataskan masa untuk berblog namun kita tetap kawan di alam maya..…

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/