Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

16 May 2010

Streamyx aku gila!!!

...Cerita MuLa..

Ooo..Streamyx... aku dah larat  nak mencarut, memaki macam mana lagi.. lagi banyak aku maki, lagi banyak dosa aku. Sampai bila harus aku bertahan. Kenapa lah kau lembat sangat.. siput Babi dekat hutan & tepi sungai lagi laju. Woi Streamyx.. ko tahu x aku tengah marah? ko x tahu kan? ni.. aku nak bagi tahu yang aku tengah marah dengan ko... So, x reti reti nak laju sikit.

Cuba bayangkan.. kura kura lagi laju dari streamyx rumah aku.. Oh.. Aku geram ni.. geram.. 


Oh Streamyx.. setiap bulan aku bayar RM110.00 bukan sepuluh ringgit... kenapa service ko lembab sangat. Woi!!! Streamyx.. cuba ko bayangkan.. aku nak buka You Tube.. Then bila buka lagu Dato' CT. 2jam 30minit 33saat baru selesai... Boleh kena sawan babi aku ..  Sakit x hati bila kau dengar.. Ni ke Streamyx.. So, nak suruh aku POTONG, POTONG, POTONG...!!! ha3..

Oh.Streamyx... Bila aku lewat bayar bil, mesti kau block akaun aku.. So, Bila kau lembab macam siput? ko nak bayar ganti rugi dekat aku x? nak x? So, apa lagi.. jangan cakap je, tingkatkan service kau.. jangan menyusahkan aku... 

P/s- U all, sorry sangat sangat, Prince Hairi emosi sangat hari ni.. dari pagi sampai malam intenet slow sangat. Nak update blog pon tersekat. Ni pon update dalam penuh kesabaran..

...Cerita Tamat...

15 comments:

Hizami Rahim said...

ko pergi kat kaunter TM lalu ko tampar sape kat kaunter tu.
ahha.
sila sila.
;)

HairiAks said...

Hizami..
Klu nak ikut hati..
mmg aku nak tampar org tu..
Free je aku tmpar..
x mntak 1sen pon...
Tp nk wt cam mana..
x smpai hati..
ho3...

@reltzsensei said...

hahaha..potong je rie...pki upsi jaring..ag laju...ngeee...

HairiAks said...

Haha..
Kat rumah x sampai UPSI jaring..
kalau dah mmg dh lama pkai UPSI jaring..
Lagi laju kan..
Apa nak buat..
Dah takdir..

flyz said...

sama je..broadband aku pn...paham..time weekend je musti lembs!!!

HairiAks said...

fly.
Ha3.. btul2..
mmg lembab...

Lazyf said...

tukar jer...

HairiAks said...

Lazyf
Ha3.. rasanya mmg nak tukar..
Tp.. yg lain ok ke..
maybe lagi teruk dr streamyx..
ho3.. So, sabar je lah...

fatin shahar :) said...

hi...dah follow u back:)
erm,,,laju je streamyx kat umah ai ;pp
hehehehee

HairiAks said...

Fatin..
Streamy rumah laju ke..
cemburunya Hairi...
Lpas ni gi main streamyx rumah Fatin boleh?
Ho3

Cik Ubi said...

biasa r tu tenet~celcom brodbnd ak pun wat hal gak kenkadang..haish.

nk nangis pun ade,bknnye kte ley tggu 24 jam ngadp lptop ni.. :(

HairiAks said...

Cik Ubi...
Btul2..
Hairi sokong 890%
klu x ckup 890%
Up lagi... 990%
boleh?

Jantan Keparat said...

hakhak..
sabar je lew...

Mommy Pinky said...

isyh2..first time dengar streamyx lembab … kalah siput pig lagi tu.. Selalu dgr org komplen broadband jek…isk2~

p/s: potong je la..mahal lak tu…hihi
follow dah nie, bg sejuk sikit..kuikui ;)

faiz said...

i tag u in my post to join the contest..
juz inform to u..

http://iz89engineer.blogspot.com/2010/05/kontest-entry-ku-kelakar.html