Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

20 May 2010

Semakin Hari Semakin Busy!!!

...Cerita MuLa...

3 hari, 3 jam, 33minit, 33saat aku x update blog. Rindu dengan blog, hari Isnin sampai esok aku busy. Aku nak berkongsi sedikit  apa yang aku lakukan untuk 3 hari ni.

  1. Makan + Tido + Mengumpat =  Siapkan Kertas Cadangan #$#*&^ ( Bisnes Plan)

  2. Menari sambil tengok movie = Kertas cadangan $%%$@@ ( Bisnes Plan)

  3. Shopping sambil buka FB = Siapkan kertas cadangan no3 &^%* ( Bisnes plan)

  4. Meeting dekat Ipoh dengan Syarikat German ( Yg ni paling lucu tahap nenek yang tengah nyanyok)
( Sorry lah, aku x leh bagi tahu  kertas cadangan apa yang sedang ditulis, sebab tak boleh bocorkan rahsia syarikat, So, %^^%$# pon ok lah... janji ada kan..)

Kalau U all nak tahu, dari jam 8 pagi sampai lah jam 11.00 malam baru balik. kalau ada Award untuk pekerja mesti aku dapat. Pekerja paling Cemerlang, Gemilang & Terbilang. Duh.. perasan gila aku ni... kalau aku tak puji sape lagi nak puji? betul tak?


 Award untuk pekerja paling TUT.... Lu pikir lah sendiri... yang ni aku sendiri suka-suka nak bagi dekat diri sendiri.. bukan senang nak dapat Award dari diri sendiri. Janji aku bahagia...

Cuba U All bayangkan, 3 Bisnes Plan aku boleh buat dalam masa 3 hari. dengar macam tak logik kan. tapi itu lah kenyataan. bukan nak kata aku hebat, kalau nak tahu, time aku tidur pon boleh mimpi tengah buat marketing, SWOT dan macam lagi. Itullah penangan Bisnes Plan yang aku buat. Biasanya untuk 1 bisnes plan aku ambil masa 2-3 minggu untuk siapkan. Tapi untuk yang ni lain sikit, sebab semua kena siapkan dalam minggu ni untuk dibawa ke meeting Ahli Lembaga Pengarah. Nak x nak, kena juga siapkan. Tq sangat-sangat dekat Helmi, Albinus & Jasmie yang turut tolong membantu Prince Hairi. walaupun Bisnes Plan dia orang pon sama banyak macam aku.


Yang pasti, sekarang time lunch.. sanggup tak keluar semata-mata nak update blog. Then, nak restkan kepala otak ni, rasa macam dah sarat sangat.

...Cerita Tamat...

6 comments:

AAA Jr said...

hey. first time visiting here. cumelnye icon follow follow tu. huhu :)

HairiAks said...

haha... Thx AAA..
Nice to meet u..

@reltzsensei said...

wah..sejak jadik ahli koperat ni bz manjang..tu br LI tu rie..klu btol2 keje camne???hak3...

HairiAks said...

Ril.. kalau betul2 keja x kisah.. dapat gak duit OT.. paling keji pon gaji i sebulan 5-6 ribu.. tapi LI ni.. cuma dpt elaun je... tapi best.. seronok sgt...

Cik Ubi said...

haha,enjoy your LI..sy nye taun depan LI..dua sem agi..

x sabar rasanye..

Daniel said...

busynya dia.. smpai tiada masa mau update blog.. mmm