Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

31 May 2010

Tawaran Berganda Untuk Prince Hairi & Kawan-Kawan!!!


...Cerita Mula...

Horay.. Horay.. Horay... Buat pertama kali aku dapat berita gembira dari bos, aku pon tak tahu nak cerita macam mana. Ok, sebenarnya macam ni. Lepas je dari lunch aku pon buat kerja macam biasa. Tiba-tiba dapat surat tawaran untuk kerja luar. Nak tahu  pergi mana? nak.. nak.. Aku bukannya nak menunjuk tapi sekadar ingin berkongsi cerita je. Tidak lebih dari tu. Ok jom layan cerita aku.

Aku salah sorang yang terpilih mewakili syarikat untuk ke Shanghai, China pada 21 Jun hingga 27Jun. bersama dengan lima orang rakan yang lain. U All jangan ingat aku nak pergi bersukaria sambil makan angin. Sebenarnya aku pergi  untuk menjalankan beberapa projek yang akan dijalankan di sana serta membuat promosi untuk produk yang dikeluarkan oleh Syarikat aku.


Memang berbaloi apa dengan jawatan yang aku pegang sekarang.. Eksekutif Pemasaran, ha ha ha  macam nak bangga diri lah pulak... sabar sabar sabar Prince Hairi.. tak baik riak... Yang pasti Aku, Helmi, Albinus dan Jasmie turut terpilih untuk kesana selama 1 minggu. Yang paling aku suka tahap dewa bila dapat naik flight Bisnes Class. Oh tidak... tidak.. aku tengah happy ni.. tolong aku...

Bukan setakat dapat pergi bercuti, tapi dapat elaun lagi 1 hari RM200. Aku nak tanya U All, bodoh tak kalau aku tolak tawaran ni. Jawapan mesti mudah, Sah sah lah bodoh. Peluang datang sekali je, nape kita perlu tolak, betul tak? TQ kepada Ahli Lembaga Pengarah yang telah memilih kami berempat. Jasamu akan kukenang sampai ke akhir hayat.

P/s- Kepada kawan-kawan doakan aku selamat pergi dan selamat pulang. Walaupun 1 minggu Prince Hairi tak da, aku akan pastikan blog di update hari hari. Ha ha ha 

...Cerita Tamat...

31 comments:

MiE sMiLe said...

insyaallah hairi..kita doakan keselamatan kita nnt

silent thinker said...

wah!!~~
bestnye....nk ikott..

HairiAks said...

Hilmi..
Insya Allah...
ye.. banyak-banyak berdoa...
Harap harap selamat sampai dan selamat pulang ke tanah air..

HairiAks said...

Jiha..
Jom lah..
Tapi tket kena bayar sndiri...
Sykt tak mau sponser..
hahaha

yoro okino said...

wahh jeless tull~~

HairiAks said...

Yoro okino...
x pa.. lpas ni awak gi lah pulak..
x jauh pon...

@reltzsensei said...

waaa!!!nk itot!!!!xaci ni..nk mntk kt bos i gak ni..ne bleh tahan!!ngeee...hak3..

MiE sMiLe said...

hairi mcam berlagak la pulak..hahaha
erm...jgn rasa riak yea hairi

Jiha..
nnt ada rezeki ada la tue hehe

HairiAks said...

Ril..
Insya Allah..
i try tanya.. mana lah tau kalau kurang orang..
boleh ajak tu..
so, banyak2 kan berdoa ok...

HairiAks said...

Mie Mie..
Aku tak pernah riak pon..
ni cuma berkongsi cerita je dengan kawan kawan lain..
motip aku riak.. very mie mie mie..
haha

diarieslinnanayus said...

nak ikut..nak ikut...

HairiAks said...

Diarieslinnayus..
hahaha..
jom lah..
kecik tapak tangan..
Stadium Bukit Jalil Hairi tadahkan..
ngee...

Cik Ubi said...

murah rezki,,uish..bilala ak nak grad ni!..

EDDY DY said...

ermmm...untung nyer ko....hati2 la...aku nak pesan Shanghai Duck sekotak....

M a W a D D a H said...

nak sourvenir...errr..

leh tak? (dengan buat muka penuh mengharap)..hehe

HairiAks said...

Eddy
Boleh je...
Insya Allah..
kalau jumpa benda tu aku belikan..
haha...

HairiAks said...

Mawaddah...
Insya Allah...
Mesti cute buat muka mengharap kan..
ngee...

kacang said...

bestnyee=).
keje.keje.keje.

Ryan Valentine said...

heee.
bagus la tue..
tahniah^^

Dunia Kita~ said...

semoga selamat pergi n pulang...amin...

btw,salam kenal..tq for following me.. =)

HairiAks said...

Kacang
haha..
memang best keja.. tapi penat r..
byk sangat berfikir..

HairiAks said...

Ryan..
Thx..

HairiAks said...

Dunia kita..
Tq, Salam kenal..
nice to meet u..
lalala...

mR.sYaH said...

wah! best betol..
semoga selamat sampai dan balik..

klu nak beli pe2 pun xkisah... terima seadanya... hahah..

HairiAks said...

Mr Syah..
Thx..Insya Allah..

Daniel said...

Wah. Seronoknya dapt pergi jalan2.
mau ikut boleh.

HairiAks said...

Daniel
Seronok tu memang seronok..
Tapi jln2 sambil buat kerja lah..
Nak ikut ek? Jom lah.. jmpa dekat sana boleh?

Mas said...

hairi ni keje ape? mcm best je leh pi china..

cik bella said...

wa~slamat pergi and slamat kembali yea..i follow u back =)

HairiAks said...

Mas..
Hairi keja apa..
segan lah nak bagi tahu..
kerja Biasa2 je, Tapi ada lah sikit pangkat.
Boleh gak nak dibangakan..
lalalala..

HairiAks said...

Cik Bella..
TQ..TQ..