Sila Jangan Klik

FOLLOW ME AND I WILL FOLLOW YOU BACK..

Iklan lagi

26 May 2010

Dah Lah Hodoh, Pekak Badak, Tak Handsome Lak Tu!!!


...CeriTa Mula...
Ho ho ho.. Kesian aku tengok kawan aku ni. Dah lah tak handsome, tak cute, suara sumbang macam katak bawah lesung batu. Tiba-tiba pekak badak pulak. Badak pon tak pekak macam dia, kawan ni aku kenal time chating dekat YM. aku pon tak tahu kenapa dia suka sangat chat dengan aku. Kalau U All nak tahu, badak pon tak pekak macam dia. Ye lah aku tanya lain dia jawab lain, suruh buat lain, lain yang dia buat. aduh.. kalau anak murid aku macam ni, boleh kena sawan babi aku rasa.

Kalau nak ikutkan cukup lah pakej dia. Semua sempurna, tapi kalau dia masuk bertanding untuk Hero Remaja mesti boleh menang kategori yang paling sexy.hahaha. Kalau U All dengar suara dia masa nyanyi mesti U All boleh mati terkejut, kalau tidak pon mati sakit jantung. Sumbang sangat sangat. Seumur hidup aku belum pernah lagi dengar suara orang sumbang macam tu. Aku lebih rela pensan selama 3 minit dari mendengar suara dia yang macam katak panggil hujan tu.

Sebelum aku mencarut lebih panjang lebar lagi, Izinkan aku untuk memohon maaf kepada insan yang tidak wujud ini. Oh.. U All tertipu dengan aku.. ha3.. sebenarnya aku saja saje tulis entry ni. sebab dah tak da idea nak mencarut apa. ho3. Sebenarnya aku nak cerita  pasal pagi tadi, Ada orang masakan spaghetti untuk kami 4 orang. TQ lah Cik Nurul. Memang sedap, lain kali bagi lah banyak sikit. tak cukup. ha ha ha..

...Cerita Tamat...

12 comments:

mR.sYaH said...

wah! aku nk sgt mkn spageti.. xprnh makan pn.. huhu..

HairiAks said...

Mr.Syah..
x pa.. Nti Hairi masakan ok..
Tp Kena dtg Tg Malim lah..
Hahaha...
boleh?

mR.sYaH said...

yeke?? jauhlah tanjung malim.. hahah...
kena tggu blaja kat upsi dlu r ni..

HairiAks said...

Haha..
boleh je klu nk blaja kakt sini..
ngee...
kalau jalan kaki 3 hari baru sampai..
tapi kalau naik keta 2-3 jam sampai lah..
x jauh mana pon...

Daniel said...

ish2..
ingatkan betul betul tadi..
rupanya tipu jak.

gades ain said...

agak sengal yekk. ingat kan bebetol td. hahaha. thumbs up utk andaaaaaaaaaa!

MiE sMiLe said...

erm..hairi i know why u letak tajuk nie..hahahah..
erm hairi bersabar je la ea ahhaha

HairiAks said...

Daniel

Haha.. kena tipu..kesian daniel..

HairiAks said...

gades ain..
tahniah..
anda pon salah sorang yg dh terkena..
ngee.. thx sbb bce gak...

HairiAks said...

Helmi..
Ko ni mcm faham2 je..
biasa lah...
Sape makan cili dia terasa pedas ok..
Agak2 sape lah yang aku maksudkan tu ek.. hahah

Roxy zai said...

minta spageti!!!=)

Azel Aidin said...

salam
trimas kerana follow
^^ !

-azel_aidin-